Glamour's daghoroscoop: donderdag 11 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het wordt duidelijk hoe belangrijk het is om naar je gevoel te luisteren. Je intuïtie is momenteel sterk, ook al kun je misschien niet uitleggen wat je precies voelt. Hoeft ook niet!

STIER
21 april-20 mei

Chillen en rustig aan doen is het advies. De laatste tijd ervaar jij veel druk en neem je vaak te weinig tijd om te ontspannen. Zorg wat beter voor jezelf!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Keuzes hoeven niet altijd heel drastisch te zijn; ook kleine veranderingen hebben invloed. Het gaat er niet om hoe snel iets gaat, maar of je vooruit komt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Met fantasie kom je overal! Laat je talent op dit gebied maar stromen, want je krijgt er inspiratie van. Bovendien is het een fijne manier om ergens een oplossing voor te vinden.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Aan je eigen plannen kom je vandaag misschien niet toe, maar je inzet voor anderen is erg belangrijk. Let op en concentreer je. Ongelukken zitten in een klein hoekje.

MAAGD
24 augustus-22 september

Sommige zaken hebben nog wat meer tijd nodig, maar dat is geen reden om er niet mee aan de slag te gaan. Een goede voorbereiding, geeft je straks een voorsprong.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je stemming kan vandaag ineens omslaan. Er is natuurlijk wel iets waarover jij je druk maakt en dat kost energie. En laat je daar nou net niet veel van hebben…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Soms moet je eieren voor je geld kiezen en genoegen nemen met een aanbod. Laat een mooie kans niet voorbijgaan omdat je hoopt dat er meer uit te halen valt, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Niet alles is perfect, maar je kunt echt wel iets met de huidige situatie. Kijk naar mogelijkheden en kansen. Is het glas half vol of half leeg? Dat is een wereld van verschil.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een mooie dag om samen met je liefste te genieten van kleine dingen; een uitgebreide maaltijd, een film of een lekker drankje. Single? Nou, dan doe je het met een vriend(in)!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Alles heeft twee kanten, maar jij focust je nu vooral op de praktische kanten. Dat dit een verstandige en gelukkige keus is, wordt duidelijk. Lang leve je intuïtie!

VISSEN
20 februari-20 maart

Een dag voor de liefde, voor een spontane snipperdag, om te genieten en aan jezelf te denken. Dat ene ideetje waarmee je speelt? Doen! Het is fijn voor je liefdesleven!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie