Glamour's daghoroscoop: vrijdag 12 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

In de ogen van anderen reageer je anders dan men van je gewend is. Je hoeft je ziel niet te laten ontleden, maar iets meer uitleg over je gevoelens kan geen kwaad.

STIER
21 april-20 mei

In eerste instantie denk je dat je het te druk hebt om die spontane uitnodiging te accepteren, maar ís dat wel zo? Kom op; het is vrijdag! Maak tijd vrij voor iets leuks.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Iedereen maakt wel eens een verkeerde opmerking. Maak je er niet zo druk om, want mensen hebben het waarschijnlijk niet eens in de gaten. Wel? Zet het dan snel recht.

KREEFT
22 juni-22 juli

Soms vind je antwoorden op ongebruikelijke plaatsen; in een boek, in iets wat je ‘toevallig’ leest of door een gedachte die ineens bij je opkomt. Als je er op let, merk je het!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het harde werken kan je ineens opbreken. Vooral als anderen niet bijspringen en jou in je eentje laten ploeteren. Dan is het tijd om je grenzen snel te stellen, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een mooie dag voor liefde en vriendschap! Een goede buur is soms beter dan een verre vriend. Grijp de kans op een gezellige avond daarom met beide handen aan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Letterlijk of figuurlijk zit je momenteel in de verzorgende rol. Soms is dat echt noodzakelijk, soms wordt er een beetje misbruik van je inzet gemaakt. Goed om in de gaten te houden.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je gevoelens gaan diep en ver, maar degene om wie het gaat heeft dat misschien niet eens in de gaten. Een seintje of hint kan de situatie op gang brengen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het begrip ‘zekerheid’ loopt al een tijdje als een rode draad door je leven. Ben jij het die hier behoefte aan heeft of je partner? Door erover te praten, wordt dat duidelijk.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bedoelingen zijn goed, maar pas op dat je je niet te veel bemoeit met andermans zaken. Kom pas in actie als jouw hulp of mening wordt gevraagd.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je kunt kijken naar dingen die ontbreken (en ja, die zijn er) maar je kunt ook proberen om ergernissen en teleurstellingen daarover los te laten. Bevrijd jezelf van beperkingen!

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Jij wil niet gehinderd, gestopt of gecorrigeerd worden. Als mensen dat proberen, bijt je fel van je af. Logisch, want jij bent gefocust op iets dat enorm belangrijk voor je is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie