Glamour's daghoroscoop: zaterdag 13 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Die vermoeidheid is een signaal dat je meer rust moet nemen of juist meer in beweging moet komen. Ga er niet automatisch van uit dat je keuzes allemaal in je voordeel werken.

STIER
21 april-20 mei

Het is fijn dat je zo populair bent, maar jij hebt misschien helemaal geen zin om op iedere uitnodiging in te gaan. Wees eerlijk, maar kies je woorden voorzichtig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het valt inderdaad niet mee om nog meer begrip en geduld op te brengen. Toch is dit niet het moment om iets te forceren. Het kost je namelijk alleen maar energie.

KREEFT
22 juni-22 juli

Geniet van je vrije weekend en pas op dat je niet te veel tijd kwijt raakt aan huishoudelijke taken of klusjes. De boodschap is: doe zoveel mogelijk dingen waar je blij van wordt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je bent gevoelig voor de situaties waarin sommige mensen verkeren. Je kunt niet alles oplossen, maar je hulp of belangstelling worden enorm gewaardeerd.

MAAGD
24 augustus-22 september

Door mensen van een afstandje te bestuderen, leer je veel over ze. Erger jij je enorm aan het gedrag van iemand? Ook dan is het slim of afstand te nemen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Sommige verplichtingen kun je niet vermijden maar je mag je gerust afvragen of je niet wat meer afstand van een bepaalde situatie kunt nemen. Ach, je weet het antwoord eigenlijk al.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Aan de ene kant snak je naar luchtige vrolijkheid, aan de andere kant zoek je naar diepgang. Het voordeel is dat het vandaag niet zo moeilijk is om een keus te maken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Rekening houden met anderen zonder jezelf tekort te doen. Jij begint het steeds beter onder de knie te krijgen, maar onder één verplichting kom je vandaag niet uit.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij wil het naadje van de kous weten voordat je ergens ja tegen zegt. Misschien slim om eerst thuis het nodige voorwerk en onderzoek te doen. Dat scheelt enorm veel tijd.

WATERMAN
21 januari-19 februari

In de winkel leek het nog zo’n fantastische aankoop, maar thuis valt het misschien toch een beetje tegen. Bonnetjes bewaren of nog beter: impulsaankopen vermijden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je bent vandaag behoorlijk emotioneel en je kunt je gevoelens nauwelijks verbergen. Dat hoeft ook helemaal niet, maar probeer je boosheid wel goed te beheersen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie