Glamour's daghoroscoop: zondag 14 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ook al kun je niet alles naar je hand zetten, vandaag kun je er wel een begin mee maken. Je bent toe aan meer ruimte, zelfstandigheid en actie. Maak daar werk van!

STIER
21 april-20 mei

Je laat je vandaag niets vertellen door anderen en je voelt je al snel aangevallen of gestuurd. Alleen al daarom is het goed om vandaag tijd voor jezelf vrij te maken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij wil graag op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes over anderen en vandaag hoor je iets opvallends. Leuk, maar je weet het: veel zaken worden aangedikt of overdreven.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je zit er al een tijdje over na te denken, maar dit is de dag om dat moedige besluit te nemen. Als jij eenmaal een knoop hebt doorgehakt, houdt niets je nog tegen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Op z’n best ben je een enthousiaste leider, op z’n slechtst bazig of drammerig. Hoe graag je ook iets wil; het is nu de bedoeling om je aan te passen en rekening te houden met anderen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Voordat je aan de slag gaat en die impulsieve gedachte uitvoert, is het slim om duidelijke afspraken te maken over de taakverdeling. Dit soort details zijn vandaag enorm belangrijk.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je komt heel krachtig en zelfverzekerd over waardoor anderen denken dat je alles aan kunt. Als dat niet het geval is of als je hulp nodig hebt; maak dat dan duidelijk!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je bent vandaag niet alleen enorm strijdvaardig, maar ook vurig en emotioneel als dat ene onderwerp ter sprake komt. Je zelfbeheersing wordt flink op de proef gesteld.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Kom uit je comfortzone. (Of laat je verleiden om dat te doen.) Hou je principes in ere, maar gun jezelf op deze bijzondere dag wat meer fun en ontspanning.

STEENBOK
22 december-20 januari

Zekerheid is inderdaad belangrijk, maar op dit moment eis je wel erg veel van jezelf. Je hoeft de lat niet lager te leggen, maar je mag de teugels vandaag best een beetje laten vieren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

O jee, net nu je had bedacht om geduldiger te worden, schiet je vreselijk uit je slof als de druk je te veel wordt. Kan gebeuren, maar wees ook sportief door je ongelijk toe te geven.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als iets lukt, heeft dat onmiddellijk gevolgen voor je humeur. Andersom is dat ook het geval. Haast is vandaag iets dat je zoveel mogelijk moet vermijden. Let op je ademhaling.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie