Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Vijf van Zwaarden

Hoi lieve Ram. Je trekt Vijf van Zwaarden. Deze kaart wijst op strijd in jouw leven. Misschien voel je je gekwetst? Zit je te mokken en wil je iedereen die je voor je voeten loopt een schop geven? Herken je dit? Wat zit je dwars lieve Ram? En wat is je eigen aandeel in dit conflict? Jouw communicatiestijl kan ook behoorlijk fel zijn. Kijk of je ergens de higher ground kan kiezen. Dat betekent heus niet dat jij de strijd verliest. Lose the battle lieve Ram, and win the war.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Zeven van Bekers

Hoi lieve Stier. Je trekt Zeven van Bekers. Er is een overvloed aan mogelijkheden en daar duizelt jouw hoofd een beetje van. Het is belangrijk realistisch te blijven en goed te voelen wat het beste is voor jou. Jij bent een grote schat en wil dat iedereen het naar z’n zin heeft, maar soms is het verstandig om nog eens naar de plannen van een ander te kijken en daar eerlijk over te zijn. Misschien gaan ze eerst even tegen jouw grommen, maar jouw heldere manier van de zwakke punten eruit halen, kan nou net voor die homerun zorgen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Zien: dít moet je weten over mensen met het sterrenbeeld Stier

Tweeling: Drie van Staven

Hoi lieve Tweeling. Je trekt de Drie van Staven. Je weet heel duidelijk waar je naar toe wilt, en doet dat in je eigen tempo. Misschien proberen andere mensen je ervan te overtuigen, dat je te snel gaat met je mega snelle geest, maar jij ziet mogelijkheden voordat anderen dat zelfs maar kunnen verzinnen, laat staan uitvoeren. De Drie van staven zegt tegen jou dat jij vol gas vooruit mag en dat je pas hoeft te stoppen voorbij de finishlijn. Deze week is minder gunstig voor de liefde, dus gooi al je power in je werk. Go for it lieve Tweeling.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: De Hogepriester

Hoi lieve Kreeft. Je trekt de Hoge Priester. Je bent op zoek naar antwoorden, maar wil eigenlijk het liefst in je eigen comfort zone blijven. Lekker thuis in je pyjamabroek op de bank en laat de rest van de wereld maar even de wereldproblemen oplossen. Maar lieve Kreeft jij bent nu de aangewezen persoon om anderen met liefde de weg te wijzen. Je hoeft heus niet je hoofd kaal te scheren en de spiri-guru te gaan spelen voor iedereen, maar soms is jouw vrouwelijke liefdevolle energie het enige wat nodig is om iets heel moeilijks te keren.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: De Zegewagen

Hallo lieve Leeuw. Jij trekt De Zegewagen en dat betekent succes voor jou. Als je wilt dat het een tijdje in je leven blijft, zorg dan wel dat er balans is tussen je hoofd en je hart. Als je die kunt bewaren, zal het leven je belonen met nog meer succes. Maar als je te emotioneel een beslissing neemt of alleen maar uit je ratio kiest, verlies je jouw evenwicht. Je bent een power house en anderen vinden het fijn om bij je te zijn, omdat je alles lichter, vrolijker en gezelliger maakt. Dus geniet van je zegen, maar blijf in evenwicht.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: De Magier

Hallo lieve Maagd. Je trekt de Magier. De Magier is de tovenaarskaart uit het tarotdeck. Met deze troef op zak, kun je deze week letterlijk alles manifesteren wat je maar wilt. Het is alsof je de magische fles van Aladin hebt gekregen en je er alleen maar over hoeft te wrijven om al je wensen uit te laten komen. Dat is natuurlijk iets wat heel moeilijk tot jouw analytische brein kan doordringen. Maar onthoud goed lieve Maagd dat het leven veel wonderlijker is dan jij ooit kunt verzinnen. Trust the proces, wat valt er te verliezen? Precies! Niets.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Kracht

Hallo lieve Weegschaal. Je trekt de kaart Kracht. En daarom mag je deze week lekker achteroverleunen. Je snapt zelf ook niet helemaal hoe het kan, maar je bent helemaal in balans. Als anderen naar je kijken, zijn ze bijna jaloers op je flow. De Kracht kaart staat voor liefde en begrip. Het voorbeeld daarvan is de godin Venus, die het beest (lees angsten uit onderbewustzijn en oerdriften) bedwingt door ze lief te hebben. En op een magische wijze, snap jij dat deze week helemaal. Geniet ervan en pay it forward.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Pentakels Koningin

Hallo lieve Schorpioen. Je trekt de Pentakels Koningin. De koningin van Pentakels is doordrenkt met wijsheid, intelligentie en heeft het vermogen om anderen echt iets te leren. Zij is positief ingesteld en een steunpilaar voor de mensen om haar heen. Deze week zullen jouw business en financiële kwaliteiten meer zichtbaar worden dan anders. Je voelt je zeker, ambitieus en hebt ook voldoende power en energie om uitgestelde plannen te succesvol te verwezenlijken. Dus gefeliciteerd met deze powerkaart en haal er alles uit wat erin zit lieve Schorpioen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Aas van Staven

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt de Aas van Staven; jij hebt deze week de hoogste zegen! Deze kaart duidt op de levenskracht, waarover je vrij kunt beschikken en staat voor passie, ambitie, moed, bereidwilligheid en enthousiasme. Je komt tot innerlijke inzichten, waardoor je meer zelfvertrouwen en een mega boost krijgt. Het wordt duidelijk waar jouw potenties en groeimogelijkheden liggen. Er is nu de juiste energie beschikbaar voor een succesvolle start. Je moet nu ‘actie’ ondernemen en deze kans met beiden handen aanpakken.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: De Wereld

Hallo lieve Steenbok. Je trekt De Wereld. The world is at your feet. Halleluja! Je krijgt alle hulp van boven dus wens vrachtwagens vol! Maar wat wens jij jezelf toe lieve Steenbok? Welke wonderen komen jou toe en durf je nog wel groot te dromen of denk je dat je overal keihard voor moet werken voordat je ervan mag genieten? Nu is het tijd om een pas op de plaats te maken en eens echt te bedenken wat je hart wilt en te genieten van alle liefde, wijsheid en weelde die er overduidelijk voor je is.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Staven Koningin

Hallo lieve Waterman. Je trekt de Staven Koningin. Ben je te hard aan het werk? Het kan zijn met de Koningin van Staven dat je al een tijdje in een vermoeiende situatie zit. De kaart Koningin van Staven is ook de workaholickaart. En hard werken is natuurlijk ook een geweldige kwaliteit, zolang je er zelf niet aan onderdoor gaat. Misschien wil deze lieve kaart je deze week zeggen, dat een dagje sauna of met je blote voeten in het gras ook heel goed voor jou zouden zijn. En dat als je uitgerust bent, je nog veel meer werk kan verzetten.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Twee van Bekers

Hallo lieve Vissen. Je trekt de Twee van Bekers; de kaart van de liefde. Het kan zijn dat er een nieuwe liefde op je pad komt, of dat je huidige relatie een verdieping doormaakt. Er is in ieder geval heel veel liefde en balans om je heen. Je mag deze kaart echt als een zegen zien. De officiële betekenis is ook wel dat er door emotionele rijping in jezelf er een diepere vorm van zelfliefde ontstaat. Jij bent een van de meest gevoelige tekens en daarom twijfel je ook vaak aan jezelf. Maar deze kaart zegt je; ontspan en dompel je onder in de liefde.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Mabel van den Dungen (56) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie