The Sims 5: alles wat we weten over het nieuwe spel

Motherlode, motherlode, motherlode

the sims 4
The Sims / EA Games

Oude hobby's die we sinds de thuisisolatie weer hebben opgepakt: puzzelen, Gameboy'en en The Sims spelen. Niets is zo vermakelijk als je eigen mens te creëren, deze rijk te laten worden met cheatcodes en 'm vervolgens te verliezen omdat-ie geëlektrocuteerd is door de kerstversiering (true story).

Goed nieuws voor iedereen die nog steeds verslaafd is aan het spel: The Sims 5 komt eraan! Dat meldt Beautify.

The Sims 5

Een oplettende fan spotte The Sims 5 in de lijst met nieuwe games van Playstation 5. De lijst - die uit de nieuwste editie van Playstation Magazine komt - gaat rond op Twitter. Er gingen al langer geruchten dat The Sims 5 onderweg zou zijn, maar Electronic Arts - de ontwikkelaar en uitgever van het spel - heeft het nieuws nog niet officieel naar buiten gebracht.

Wanneer komt The Sims 5 uit

Het is nog niet duidelijk wanneer we The Sims 5 precies kunnen verwachten. The Sims 4 verscheen in 2014 en was vorig jaar nog tijdelijk gratis te downloaden. Inmiddels zijn er negen uitbreidingspakketten voor dit spel uitgebracht, terwijl dat er in totaal twaalf zouden zijn. Normaliter brengt EA Games eerst alle uitbreidingen uit, voordat er een nieuwe game verschijnt. Het is dus goed mogelijk dat het vijfde deel van het spel nog even op zich laat wachten.

Wat te verwachten van The Sims 5?

Over de inhoud van de videogame is nog weinig bekend, maar er zijn wel speculaties. Zo zou het gaan om een multiplayer game, wat kan betekenen dat het een online spel wordt. Wij zijn benieuwd!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur