Glamour's daghoroscoop: maandag 15 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Je reageert vandaag te snel, te ongeduldig of te heftig. Niet alles is bedoeld zoals het bij jou overkomt. Laat misverstanden geen eigen leven leiden.

STIER
21 april-20 mei

Hoe graag je iets uit het verleden ook wil overdoen of rechtzetten; je kunt er nu niks meer aan doen. Je kunt natuurlijk wel excuses aanbieden en betere keuzes maken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als mensen het niet met je eens zijn, betekent dat ze tegen je zijn. Jouw visie is slechts een van de vele en het is juist goed dat mensen van mening mogen verschillen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het wordt een pittige dag op je werk. Je moet alle ballen in de lucht houden en er wordt veel van je verwacht. Laat je niet gek maken en laat zien wat je waard bent.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Laat geen misverstanden ontstaan over geldkwesties. Als er nog geen heldere afspraken zijn, maak die dan vandaag. Ook voor jou geldt: hou je aan je belofte.

MAAGD
24 augustus-22 september

Tussen jou en iemand anders hangt spanning. Als je er te veel last van hebt, praat het dan uit. Je kunt ook proberen om je er niet zo druk over te maken en het los te laten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bent vandaag sterk gericht op anderen en je rekent eigenlijk op een helder antwoord of gebaar. Helaas is de kans groot dat je geduld nog langer op de proef wordt gesteld.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een goed begin is het halve werk. Verspil vandaag geen energie aan afwachten, maar ga zo snel mogelijk aan de slag. Dat levert de meeste voldoening op.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Als je dan toch ergens woorden over moet hebben; draai dan niet om de hete brij heen. Wees wel voorzichtig met je woorden, want ze komen scherper over dan je denkt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een situatie verbetert niet zolang jij voet bij stuk houdt en niet flexibel bent. Ga er gerust van uit dat de waarheid ergens in het midden ligt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Kleine veranderingen zijn vaak beter vol te houden, maar als je het gevoel hebt dat je klaar bent voor een radicale omslag, moet je dat doen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Energie heb je wel, maar niet voor alle klussen die op je liggen te wachten. Ai, er wordt weer een beroep gedaan op je plichtsbesef en doorzettingsvermogen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie