Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Geliefden

Hallo lieve Ram. Je trekt de Geliefden. ‘Love is in the air’, dus geef deze week toe aan de liefde voor jezelf of de liefde voor een ander. Het is veilig! Het is een kaart met een gouden randje. De man op de kaart staat symbool voor het boven bewustzijn en het intellect. De vrouw geeft het onderbewuste aan. De man is gericht op de vrouw. De vrouw, geeft haar aandacht aan de aartsengel, die onze spiritualiteit uitbeeldt. De aartsengel geeft haar blessing aan ons en vandaaruit ontstaat pure liefde. Gefeliciteerd lieve Ram.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Bekers Twee

Hallo lieve Stier. Je trekt Bekers Twee. Net als de rammen, heb jij deze week een liefdeskaart! Het kan zijn dat er een nieuwe liefde op je pad komt, of dat je huidige relatie een verdieping doormaakt. Er is in ieder geval veel liefde en balans om je heen. Je mag deze kaart echt als een blessing zien. De officiële betekenis is dat je een diepere vorm van zelfliefde ervaart. Je staat jezelf toe, om meer en meer voor jezelf te kiezen, terwijl voorheen jouw prioriteit meer bij de behoeften van anderen lag. Gezond egoïsme kan zalig zijn.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: De Ster

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt De Ster. Een kaart van diepe heling en zielenrust. Jij ziet nu wat er werkelijk toe doet en begrijpt eindelijk je eigen waarheid en daar ben je zielsgelukkig mee. Oké de ene week kan je zielsgelukkig worden van nieuwe Louboutins en de andere week word je gelukkig van een prachtige rozen kwarts. Vergeet niet dat van een dutje ook gelukkig kan worden. Jouw Tweelinghoofd gaat maar door en door. Soms is rust na een lange intensieve werkdag voor jou vermoeide hoofd ook goud waard.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Beker Vier

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt Bekers Vier. Ben je gewoon een beetje moe lieve Kreeft of steek je je kop in het zand en sluit je je gevoelsmatig af voor je omgeving? Negeer je carrièrekansen die in je schoot worden geworpen? Je kunt twee dingen doen. Of je gaat echt even een paar dagen bijslapen of genieten van een Netflix-marathon. Als je je daarna nog steeds lamlendig voelt, ga dan in ieder geval bij jezelf te rade wat je echt dwars zit en wat je moet veranderen, maar eigenlijk niet durft. Laat je inspiratie de vrije loop, dan komt alles weer goed!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: De Wereld

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt de Wereld. Jij mag nu bestellen bij het universum wat je graag zou willen in je leven. De kaart zegt dat alles voor je klaarligt om die nieuwe weg in te slaan, actie te ondernemen en aan je droomleven te beginnen. Jij komt nu op een punt aan waar je moet zijn om al je blessings te ontvangen. Let maar op de signalen om je heen lieve Leeuw. Het universum praat tegen je en jij hoeft alleen maar te luisteren en te ontvangen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Koningin van Staven

Hoi lieve Maagd. Je trekt de Koningin van Staven. Deze kaart staat symbool voor een vrouw met een oprecht hart en ontzettend veel vuur in haar donder. Je hebt deze week echt bovenaardse power om je zaken te regelen. En je bent zelfs minder pietluttig dan normaal, waardoor het tempo echt naar een next level kan. Zelfs de mensen die heel dichtbij je staan, zijn verrast dat je zo bevlogen door het leven gaat. Geniet ervan, je perfectionisme komt 1000% weer terug en dan gaat het tempo weer naar beneden. Maar deze week dus niet!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Pentakels Negen

Hoi lieve Weegschaal. Jij trekt Pentakels Negen. Je hebt hard gewerkt om het allemaal voor elkaar te boksen. En nu mag je achteroverleunen en zalig gaan genieten. Jij kunt nooit iemand teleurstellen, lieve Weegschaal, dat ligt niet in je aard. Iedereen weet dat je wilt dat je normaal alles deelt. Alleen nu is even alle voorspoed voor jezelf. Kijk eens eerlijk hoeveel je eigenlijk van jezelf mag ontvangen?! Echt, je hebt het verdiend.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Kracht

Hallo lieve Schorpioen. Je trekt deze week de Kracht kaart. Dreigen je emoties je te overspoelen lieve Schorpioen. Maak dan even een pas op de plaats, want je trekt een prachtige kaart, die je heel veel wilt vertellen. De leeuw symboliseert de sterke emoties die ons dreigen te overweldigen. De vrouw draagt een witte japon als teken van spirituele reinheid en onschuld, de bloemenslingers verbeelden de vriendelijkheid en de manier waarop de leeuw in toom gehouden wordt. Heb jezelf en je kwetsbaarheid lief!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: De Gehangene

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt de Gehangene. Deze kaart kan je vragen of je de zaken eens van een andere kant wilt bekijken. Het is ook de kaart, die liefdevol tegen je zegt dat je even wat rust moet nemen. Misschien ben je de afgelopen weken erg druk geweest of heb jij je erg druk gemaakt. Rust lekker uit. Niet alles in het leven hoeft zo serieus te zijn. Je mag best wel een beetje flirten en spelen. En als je dan weer helemaal bent uitgerust, ga je gewoon door met waar je al mee bezig was. Uitgerust zijn, maakt het leven echt veel leuker.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: De Maan

Hoi lieve Steenbokken. Jij trekt deze week De Maan. De maan verlicht alles wat tot nu toe donker is gebleven. Wat durf je niet onder ogen te zien over jezelf? Tast jij nog in het duister? Wat is er nog verborgen voor jezelf? Welke geheimen zijn er nog voor je te ontdekken? Durf je voorbij je eigen angsten te kijken? Of zijn er mensen om je heen, die wat zaakjes achter jouw rug aan het afhandelen zijn. Ik zou in ieder geval een extra kop koffie pakken in de ochtend en eens goed opletten wat er om je heen gebeurt.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Pentakels Ridder

Hoi lieve Waterman. Je trekt de Pentakels Ridder. Deze Ridder is een betrouwbare partner en enthousiaste man. Op een dieper niveau gaat deze Ridder in op hoe je omgaat met je geld en bezittingen. Kijk deze week eens extra goed naar je financiën lieve Waterman en je algemene materiële status, want Pentakels Ridder wijst je erop dat je nu in een levensfase zit waarin je niet onnodig moet speculeren met je geld. Kies voor betrouwbare projecten en stabiele carrièremogelijkheden op lange termijn.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Aas van Staven

Lieve Vissen. Je trekt de Staven Aas. Deze week is de juiste energie beschikbaar voor een mega succesvolle start. Je moet nu ‘actie’ ondernemen en energie steken in een nieuwe baan of een makelaar. Grijp die kans! Je hebt een van de hoogste kaarten, die duidt op levenskracht, passie, ambitie, moed, bereidwilligheid en enthousiasme. Je komt tot innerlijke inzichten, waardoor je meer zelfvertrouwen een boost krijgt. Het is voor iedereen om je heen zichtbaar dat je overloopt van potentie en groeimogelijkheden.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Mabel van den Dungen (56) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie