Glamour's daghoroscoop: woensdag 17 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Frustraties kleuren de dag als je gedwongen wordt om je op de achtergrond te houden. Verbijt je irritaties en heb geduld. Er komen echt betere momenten om je te laten gelden.

STIER
21 april-20 mei

Een mooi moment om oude patronen te doorbreken en veranderingen te omarmen. Als alles hetzelfde blijft, verandert er nooit iets. En daar zit je niet op te wachten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het gaat erom dat het voor jou helder is wat waarde voor je heeft. Zowel op materieel als geestelijk gebied. Kijk naar binnen; dáár liggen de antwoorden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Dit is een uitstekend moment om jouw standpunten duidelijk te maken en anderen te overtuigen. Of je nu je product, kennis of jezelf moet verkopen: ga ervoor!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Twee kapiteins op één schip werkt niet. Voorkom een machtsstrijd en verdeel te taken zo goed en eerlijk mogelijk. Dat levert onder de streep het meest op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je verwachtingen en doelstellingen zijn hoog, maar beslist haalbaar. Als je zorgt dat je een doordacht plan hebt, komt het helemaal goed. Schakel ook je netwerk in.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Schoonheid is voor jou belangrijk. Niet per se letterlijk, want jij ziet ook schoonheid in gedachten, emoties, muziek, woorden of de natuur. Vandaag is dit een thema.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Laat een veelbelovende toenaderingspoging niet uit de hand lopen door een steek onder water. Het is tijd om oude geschillen los te laten, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Over geld maak jij je misschien niet heel druk, maar de laatste tijd heb je genoeg tegenvallers moeten incasseren. Je onvrede wegkopen is vandaag echt niet slim. Wees verstandig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is een goed plan om meer tijd vrij te maken voor ontspanning. Hoe lang is het geleden dat je tijd aan je hobby hebt besteed? Niks houdt je tegen, behalve jijzelf…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Op z’n best verzin je vandaag spontaan een plan, op z’n slechtst loop je te mopperen en deugt er in jouw ogen niks. De kritiek die je krijgt, is niet uit de lucht gegrepen…

VISSEN
20 februari-20 maart

Verspil je energie en tijd niet! Werk met een plan, zorg voor een goede voorbereiding en wees realistisch over hoeveel tijd er in een project gaat zitten. Maak af waar je aan begint.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie