Glamour's daghoroscoop: donderdag 18 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een geluid, geur of voorwerp kan herinneringen oproepen. Je kunt er zelfs een tikje melancholiek van worden. Wees vandaag voorzichtig met geld uitgeven.

STIER
21 april-20 mei

Het is helemaal niet erg dat je alles vanuit je eigen standpunt bekijkt, maar pas op dat je niet te snel een oordeel velt. Je bent niet van alle feiten op de hoogte.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je bent weliswaar aanwezig, maar je voelt je misschien niet zo betrokken als je zou willen. Neem het jezelf niet kwalijk. Je doet je best en meer kun je nu niet doen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij bent normaal gesproken heel voorzichtig met wat je deelt, maar nu voelt het goed om je wat meer open te stellen. Fijn: een wens kan vandaag in vervulling gaan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Let op: je wordt vandaag op de proef gesteld. Blijf professioneel en laat je niet uit de tent lokken door vervelende mensen. Discussie in het openbaar? No way!

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij hebt minder last van sleur dan de meeste andere mensen, maar dat komt omdat jij een fijne groep om je heen hebt. Een uitstekende dag om dat eens hardop uit te spreken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Dingen en mensen zijn niet veranderd, maar jij misschien wel. Het zijn verwarrende tijden en het is nu lastig om een knoop door te hakken. Hoeft ook niet!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Pas op dat je geen voorbarige conclusies trekt. Hoe goed je sommige mensen ook kent; je weet niet wat ze voelen en wat ze denken. Wees voorzichtig.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een drukke dag waarin je orde op zaken stelt. Misschien zelfs letterlijk door je huis schoon te maken, laatjes op te ruimen, kasten uit te mesten. Goed bezig!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je positieve gevoelens wil je niet verbergen, maar het is lastig om je afkeer, teleurstelling of boosheid niet te tonen. Hou de eer aan jezelf, Steenbok!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent duidelijk ergens over aan het broeden en dat roept vragen op. Je hoeft niet alles uit te leggen, maar koppig zwijgen of boos worden, is ook niet handig.

VISSEN
20 februari-20 maart

Sommige dingen zijn zo vanzelfsprekend, dat het een schok is als ze veranderen of verdwijnen. Een meltdown is niet fijn; probeer je emoties vandaag een beetje te beheersen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie