Glamour's daghoroscoop: vrijdag 19 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Met het weekend in zicht, ga je vandaag nog even een tandje harder. Prima, maar beloof jezelf de komende dagen wat meer rust. De lat ligt namelijk weer eens te hoog…

STIER
21 april-20 mei

Je kunt niks met vage beloftes en dat is volkomen begrijpelijk. Vraag om duidelijkheid en laat je niet met een kluitje in het riet sturen. Kom voor jezelf op!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zet je charmes in om situaties jouw kant op te sturen. Als buitenkansjes voorbijkomen, grijp ze dan aan. Het gebeurt niet elke dag dat je zoveel geluk hebt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hebt iets belangrijks ontdekt of geleerd over jezelf. Had je ooit gedacht dat je oude meningen en overtuigingen zou loslaten? Er komt zelfs nog meer aan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een heerlijke dag om met vrienden of gelijkgestemden door te brengen. Je krijgt energie van mensen die op jouw golflengte zitten en met wie je over diepe onderwerpen kunt praten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een goede professionele reputatie is belangrijk om vooruit te komen. Je krijgt de kans om jezelf op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten. Het is je gegund.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je horizon verbreden kun je letterlijk doen, maar ook figuurlijk. Trek je niets aan van wat anderen vinden, maar kies je eigen pad. Je bent er aan toe!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je kunt niet van anderen verwachten dat ze het achterste van hun tong laten zien als je zelf geen risico durft te nemen. Kom op, spring in het diepe en ga ervoor.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het accent ligt vandaag op liefde en samenwerking. Hier doe je enorm te best voor en dat zal goed uitpakken. Wees niet zo onzeker over jezelf. Het is echt totaal onnodig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het einde van je energie komt nu wel zo’n beetje in zicht. Nee, dit is niet het beste moment om nog meer taken op je te nemen. Luister naar je lichaam!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Stress kun je voor een groot deel verlichten door meer tijd vrij te maken voor dingen die je voor je plezier doet. Dat betekent ook dat je nee mag zeggen tegen een verplichting.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Deze dag lijkt te draaien om je huis of familie. Jij hebt uitgesproken ideeën en een sterke mening. Misschien is het slim als je met dat laatste een beetje voorzichtig bent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie