Glamour's daghoroscoop: zaterdag 20 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wees voorzichtig en doe alles met de grootst mogelijke aandacht en zorgvuldigheid. Een met (meer) geduld. Ongelukken zitten namelijk in een klein hoekje.

STIER
21 april-20 mei

Geld uitgeven lukt vandaag prima, maar niet alle aankopen voldoen aan je verwachtingen. Neem de tijd om na te denken en zet ook niet te snel je handtekening.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je nog iets wil afronden, kom dan snel in actie. Vooral omdat anderen je vandaag willen helpen. Zo maak je van de nood een deugd en eindigt de dag gezellig.

KREEFT
22 juni-22 juli

Er gaat van alles door je heen, maar je kunt niet goed onder woorden brengen wát je precies voelt. Richt je aandacht naar binnen en sluit je af voor te veel drukte in je omgeving.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Geen dag om alleen te zijn. Heb je geen plannen? Dat kun je veranderen door mensen uit te nodigen of zelf op pad te gaan en gezelschap op te zoeken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt het niet iedereen naar de zin maken, dus probeer het niet eens. Wees het voorbeeld dat je zoekt, de verandering waarnaar je snakt. Dat geeft voldoening.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als er te veel keus is, slaat bij jou de twijfel toe. Daarom is het zo fijn als je gewoon een knoop kunt doorhakken en niet verdwaalt in details. Het gaat nu om de grote lijn!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je niet lekker in je vel zit, zorg dan extra goed voor jezelf. Het lijkt misschien of anderen het allemaal perfect voor elkaar hebben, maar dat is schijn.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een fantastische dag voor de liefde! Je moet zelf maar bedenken hoe jij en je liefste deze dag kunnen vieren, maar een verrassing is natuurlijk altijd leuk. Laat je fantasie los!

STEENBOK
22 december-20 januari

Om het hoge tempo vol te kunnen houden, is het belangrijk om zoveel mogelijk structuur aan te brengen. Geen zin in die ene afspraak? Wees eerlijk en leg uit waarom.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je zit in een periode waarin je creativiteit haast eindeloos lijkt te stromen. En een spelletjesavond met vrienden is de kers op de taart. Geniet ervan, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Aan het verleden kun je niets veranderen, maar je kunt wel onderzoeken wat je mee wil nemen naar het nu. Het is tijd om iets los te laten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur