Glamour's daghoroscoop: zondag 21 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een dag die je niet snel zult vergeten. Je eigen plannen moet je misschien even opzij zetten omdat er in je omgeving ineens van alles speelt. Het is niet anders.

STIER
21 april-20 mei

Als mensen om je mening vragen, geef die dan. Als jij een grens hebt bereikt, zeg dat dan. Natuurlijk mag je op je woorden letten, maar dit is hét moment om je uit te spreken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het moment om drastische besluiten te nemen over je financiën is aangebroken. Laat onhaalbare dromen los. Er blijft genoeg over waar je echt iets mee kunt.

KREEFT
22 juni-22 juli

De eclips van vandaag is zeer belangrijk voor jou, vooral als je een vroege Kreeft bent. Dat er veranderingen onderweg zijn, voelde je al een tijdje aan. Go with the flow.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een dag om extra goed naar je (voor)gevoel te luisteren en ernaar te handelen. Ook als het betekent dat je tegen de wens van anderen in moet gaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Vriendschappen worden getest. Sommige mensen vallen tegen, anderen verrassen je enorm. Het heeft ook met jouw eigen hoge verwachtingen en roze bril te maken…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Of alle geruchten over je werk echt waar zijn, valt te betwijfelen, maar dat er grote veranderingen komen, is een feit. Je kunt helaas niet overal iets aan doen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Door een aantal gebeurtenissen is je mening over iets/iemand langzaam maar zeker veranderd. Nu is er geen weg meer terug, maar daar ben je beslist niet rouwig om.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wat je nu voelt, kan over een tijdje totaal anders zijn. Onthoud dat en geef jezelf de tijd en ruimte om te wennen aan die nieuwe emoties en/of situatie.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij weet dat de liefde niet altijd over rozen gaat. Soms lopen de emoties erg hoog op en worden dingen vergroot. Neem geen overhaaste beslissingen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is verleidelijk om anderen de schuld te geven van de moeizame sfeer, maar vlak jezelf niet uit. Iets meer flexibiliteit tonen, staat je goed, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als er een deur dicht gaat, is dat vaak niet voor niets. Misschien zie je nu de voordelen nog niet, maar je staat aan het begin van een nieuwe periode. Kijk vooruit!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie