Glamour's daghoroscoop: maandag 22 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Als je het gevoel hebt dat je niet vooruit komt, heb je de neiging om je extra te laten gelden. Of onduidelijke hints aankomen, valt zeer te betwijfelen.

STIER
21 april-20 mei

Als je een huishouden voert met iemand anders, kan het geen kwaad om over bepaalde uitgaven wat beter te overleggen. Leuk: nieuws van een familielid!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Kom je om in de spullen? Misschien is het goed om weer eens wat weg te doen. Je kunt niet alles meeslepen, Tweelingen. Een opgeruimde kast geeft ook figuurlijk ruimte.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het lukt uitstekend om voor jezelf op te komen en jezelf uit te drukken. Vandaag geef jij je mening zelfs zonder dat die gevraagd wordt. Lekker assertief!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Let op kleine aanwijzingen: die eerste ingeving, dat plotselinge idee is waarschijnlijk een schot in de roos, maar dat betekent niet dat je kunt bewijzen dat je gevoel klopt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is altijd fijn als iemand tijd voor je heeft en moeite doet om je te begrijpen. Dit is een goed moment om te praten over zaken die momenteel belangrijk voor je zijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De plicht roept, terwijl jij het liefst vrij zou willen zijn. Er breekt een extra drukke tijd aan waarin je niet alleen hard moet werken, maar ook veel kunt bereiken.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Ben je ergens boos over? Teleurgesteld in iemand? Niet iedereen doet dingen op jouw manier, Schorpioen. Probeer je ergernissen los te laten. Het kost namelijk te veel energie.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Onduidelijkheid is lastig. Vooral als het te lang duurt. Jij krijgt geen hoogte van het gedrag van iemand en daar ben je onderhand helemaal klaar mee. Wat nu?

STEENBOK
22 december-20 januari

Iedere relatie heeft ups en downs. Als jullie het niet eens zijn over belangrijke zaken, praat die dan uit. Naar elkaar luisteren is de eerste stap.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Extra aandacht voor je gezondheid levert veel voordelen op. Je kunt slechte gewoontes loslaten en betere keuzes maken. Dat kan ook stapsgewijs.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je dingen met plezier en liefde doet, kosten ze veel minder energie. Als je het je kunt permitteren om de werkdag in te korten, doe dat dan. Gun jezelf dat.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie