Glamour's daghoroscoop: dinsdag 23 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Let vandaag goed op en concentreer je op één ding tegelijk. Werk en privé vragen allebei veel aandacht en dat kan de nodig frustraties opwekken. Dat schiet niet echt op…

STIER
21 april-20 mei

Het gaat niet alleen om de grote lijn, maar ook om details. Het een kan niet zonder het ander. Neem geen beslissing voordat je precies weet wat je krijgt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jaloezie kan vandaag een opvallende rol spelen. Misschien heb jij er last van, misschien is iemand anders jaloers op jou. Of het nodig is? Nee, natuurlijk niet!

KREEFT
22 juni-22 juli

Misverstanden kun je niet helemaal voorkomen, maar het is een feit dat jij en iemand anders vandaag totaal niet op dezelfde golflengte zitten. Met een boog er omheen dan maar…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt helemaal geen zin om alles (weer) uit te leggen. Het idee alleen al maakt je doodmoe. Spaar je energie maar fijn en trek je even terug als je daar behoefte aan hebt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij bent momenteel druk met een vriendschap. Misschien niet alleen letterlijk, maar vooral in je hoofd. Het kan er zelfs toe leiden dat je andere mensen even vergeet.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Hoe wil je worden gezien? Is je professionele reputatie goed of kan het beter? Voor een groot deel bepaal je dat zelf. Het gaat om inzet, doorzettingsvermogen en prestaties.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Iets nieuws leren kan ook heel prettig zijn. Vooral als je het doet omdat je weet dat je er beter van wordt. Geef niet op en hou vol. Sommige dingen kosten nu eenmaal veel tijd.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Zijn de financiën tussen jou en je partner goed geregeld? Kloppen alle verzekeringen nog? Het is een goed moment om daar eens naar te kijken en zaken aan te passen.

STEENBOK
22 december-20 januari

De strijd is nog niet geleverd en jij en je partner zitten bijna op een andere planeet! Als dit geen machtsstrijd is… Waarom laat je het onderwerp niet even los?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je mag best kritisch zijn, maar je schiet er niks mee op als je de lat te hoog legt. Je hóeft niet overal een strijd van te maken, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Waag een gokje, loop uit de pas, wees baldadig, verzet je; doe gewoon wat je eigenlijk zou willen doen. Uiteraard alleen als je anderen er geen kwaad mee doet.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie