Glamour's daghoroscoop: woensdag 24 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Niets is vervelender dan niet vooruit kunnen komen. Dit is niet het juiste moment om aan te dringen of zaken te forceren. Wacht tot je kansen keren.

STIER
21 april-20 mei

Als je onverzettelijk op je strepen blijft staan, verandert er niks aan een bepaalde situatie. Terwijl dat eigenlijk hard nodig is. Neem er even wat afstand van.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Spijt? Het is helemaal niet erg om van mening te veranderen, maar breng anderen daar dan zo snel mogelijk van op de hoogte. Moeilijk, maar eerlijk duurt het langst.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hebt de neiging om eindeloos terug te denken aan een bepaalde gebeurtenis. Je kunt het sneller loslaten als je erover praat. Liefst met degene die het betreft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een zakelijke kwestie levert stress op. Heel begrijpelijk, want er staat iets op het spel. Toch lijkt het er niet op dat er vandaag een besluit wordt genomen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Soms heb je bijna telepathisch contact met anderen en vandaag wordt dat misschien weer bewezen. Bijvoorbeeld omdat jullie op hetzelfde moment aan elkaar denken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het valt niet mee om een conclusie te trekken uit alle informatie. Soms zijn er meerdere waarheden. Het hangt er namelijk van af hoe je iets bekijkt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er wordt van alles gezegd, maar je mag het gerust met een korreltje zout nemen. Mensen overdrijven of stellen zaken verkeerd voor. Bemoei je niet met andermans zaken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als er zaken zijn waarover jij je druk maakt, praat daar dan over. Hou er wel rekening mee dat niet iedereen het met je eens is. De gemoederen lopen daardoor hoog op.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben je teleurgesteld in iemand? Geen wonder dat jij even wat afstand neemt en nog eens goed nadenkt over dit contact. Neem geen overhaaste besluiten. Dat is nooit goed.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Jij kunt behoorlijk fel reageren op een gebeurtenis. Niet iedereen begrijpt waar jouw emotionele reactie vandaan komt. Blijkbaar zit dit heel diep…

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij hebt leuke plannen, maar andere mensen hebben geen zin of geen tijd. Maak je niet druk en doe het gewoon in je eentje. Ook wel eens fijn!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie