Glamour's daghoroscoop: donderdag 25 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als mensen je claimen of te veel van je eisen, haak je af. Je voelt er niets voor om je voor andermans karretje te laten spannen en dat laat je duidelijk merken.

STIER
21 april-20 mei

Het is een dag om te investeren in je huis/tuin. Dat kan betekenen dat je aan het klussen slaat, maar nieuwe spullen kopen is ook een fijne optie.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Waarom probeer je iemand anders zo fanatiek te overtuigen? Het is misschien verspilde moeite. Als mensen jouw mening niet willen horen, is dat hun recht.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je laat het er niet bij zitten als je vindt dat je unfair wordt behandeld. Als je het op een rustige manier doet, bereik je zelfs nog meer. Let dus op je emoties.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dat ongemakkelijke gevoel is belangrijk genoeg om extra aandacht aan te geven. Het wijst je op een subtiele manier hoe je een situatie beter kunt aanpakken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Of je intuïtie klopt, valt vandaag niet te bewijzen. Wees voorzichtig met conclusies trekken, want de kans bestaat dat je er flink naast zit. Zwijgen is daarom goud.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je probeert anderen wel erg fanatiek te overtuigen van jouw mening. Hoe harder jij aandringt, hoe minder effect het heeft. Neem even wat afstand van dit onderwerp.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Op je werk moet je op oppassen dat je geen verkeerde opmerking maakt. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kun je je mening beter even voor je houden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is prima als je tijd voor jezelf nodig hebt, maar wees daar dan eerlijk over. Leugentjes om bestwil werken tegen je. Kom gewoon voor jezelf op.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben je ergens boos over of teleurgesteld in het gedrag van iemand? Als het niet de eerste keer is dat dit gebeurt, mag je daar inderdaad wel iets van zeggen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent op dit moment niet erg flexibel en dat levert confrontaties op. Onthoud dat anderen niet weten wat er allemaal bij je speelt en ze jouw gedachten niet kunnen lezen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een mooie dag om een statement te maken en nu écht aan dat goede voornemen te beginnen. Gezond eten, extra bewegen en even niet piekeren over dat ene onderwerp!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie