Glamour's daghoroscoop: vrijdag 26 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een praktische instelling levert je vandaag veel voordeel op. Prima dag om een klusje af te ronden. Maak het jezelf makkelijk en laat ingewikkelde opties aan je voorbij gaan.

STIER
21 april-20 mei

Maak in de ochtend afspraken voor vanavond en de rest van het weekend. De sleur doorbreken is op dit moment noodzakelijk. Geef toe aan die behoefte.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Pieker je over geldzaken of is er iets anders waar jij je zorgen over maakt? Zet alle feiten op een rijtje, dan zie je snel wat er als eerste moet gebeuren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je vindt het belangrijk dat mensen je serieus nemen. Wees daar dan ook duidelijk over en draai niet om de hete brij heen. Speak up en zeg wat je wil zeggen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is soms verleidelijk om je onvrede weg te kopen of weg te eten. Toch levert het niet op wat je ervan verwacht. Je intuïtie over iets of iemand klopt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Durf vandaag de touwtjes in handen te nemen en stap op je doel af. Ook als je niet je zin krijgt is het fijn dat je (meer) duidelijkheid krijgt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Verwoord jezelf zo goed mogelijk en zet gerust je charme in om met anderen in gesprek te komen. Geef iedereen de ruimte voor zijn/haar eigen mening.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Verwacht niet dat iedereen het met je eens is. Het is juist interessant om te zien hoe anderen over een situatie denken. Van elkaars standpunten kan iedereen iets leren.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Zet je schouders eronder en zorg dat je dat ene klusje klaart. Let op details en concentreer je zo goed mogelijk. Ongelukken zitten vandaag in een klein hoekje.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is niet erg dat je aarzelt of van mening verandert. Maar misschien hangt er een prijskaartje aan je beslissing. Letterlijk of figuurlijk. Dat kun je niet voorkomen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een knoop doorhakken is soms lastig. Vooral als je het gevoel hebt dat je het in je eentje moet opknappen. Moeilijk, maar alles beter dan mensen die je weer teleurstellen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een mooie dag voor liefde en vriendschap. Let wel extra goed op je woorden en zeg niet alles wat je denkt. Dat werkt namelijk tegen je.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie