Glamour's daghoroscoop: zondag 28 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Voel je dat er iets veranderd is? Na een lange periode van afwachten en geduld hebben, breekt er nu een andere tijd aan. Maar zoals altijd: het begin is even lastig.

STIER
21 april-20 mei

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is het meestal zo. Gebruik je gezonde verstand en laat dat prachtige buitenkansje lopen. Wees voorzichtig met je geld.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Soms wil je iets zo graag, dat je blind bent voor de eventuele gevolgen. Neem de tijd om nog eens goed na te denken en luister naar de adviezen van anderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Irritaties kun je vandaag niet helemaal ontwijken, maar je kunt je wel voornemen om niet te reageren op provocerend gedrag of nare opmerkingen. Sta er boven!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Klamp je niet vast aan je eigen koppige mening en sta open voor verandering. Je hebt meer baat bij eerlijkheid dan bij weglopen voor de waarheid.

MAAGD
24 augustus-22 september

Ruzie is nooit leuk en al helemaal niet als het over geld gaat. Door heldere afspraken te maken, kun je een ongemakkelijke situatie voorkomen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je steekt je teleurstelling over iets/iemand niet onder stoelen of banken. Jammer dat het zo loopt, maar je weet nu wel waar je aan toe bent.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Waar ben je zo gestrest of geïrriteerd over, Schorpioen? Spreek die gevoelens uit, maar accepteer ook dat je misschien een beetje flexibeler moet zijn.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hebt niet vaak last van een slecht humeur, maar vandaag baal je ergens enorm van. Begrijpelijk, maar reageer je niet op de verkeerde personen af.

STEENBOK
22 december-20 januari

Werken op je vrije dag? Als je single bent en geen andere afspraken hebt, is dat geen probleem. Alhoewel je zo natuurlijk niet van die vermoeidheid af komt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De onrust (in jezelf of je omgeving) begint je steeds meer te storen. Je bent hard toe aan vakantie, maar dat lijkt op dit moment niet mogelijk. Doe zo rustig mogelijk.

VISSEN
20 februari-20 maart

Sommige dingen moet je gewoon zakelijk bekijken. Als je dat kunt, is het een kwestie van een rekensommetje maken en daarna een knoop doorhakken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie