Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Staven Schildknaap

Hoi lieve Ram. Je trekt de Staven Schildknaap. Je bent lekker vurig deze week en niemand in je buurt kan je stoppen. De kaart van Staven Schildknaap zegt ook dat je nieuwsgierig bent en dat je helemaal in beslag genomen wordt door je enthousiasme en doelen. Pas je wel op dat je jezelf niet opblaast en dat het jaar 365 dagen heeft in plaats van een week waarin je naar de zon kunt en wilt vliegen. De mensen om je heen, zullen het enorm waarderen als je af en toe stop en stilstaat om te vragen hoe het met hen gaat.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Negen van Staven

Hoi lieve Stier. Je trekt de Negen van Staven. Zie je even door de bomen het bos niet meer en ga je als tegenreactie maar weer in je oude saaien routine zitten? Laat oude angsten en oordelen over jezelf los en je zult merken lieve Stier, dat er enorm veel nieuwe energie op je ligt te wachten. Activeer je zintuigen. Ga lekker koken, in de natuur lopen of online naar mooie schoenen kijken. Zorg in ieder geval dat je door fijne, mooie en kleurrijke prikkels van buitenaf er van binnenuit ook weer prikt op jezelf komt.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Bekers Schildknaap

Hoi lieve Tweeling. Je trekt de Bekers Schildknaap. Deze week draag je je hart op je tong. Je hebt een lichtheid over je heen, die heel aantrekkelijk is voor anderen mensen. Pas op dat je niet iedereen om je heen in de fik steekt, als jij eigenlijk niets van ze wilt weten. Nu is een fantastische tijd om door middel van meditatie of een lange wandeling, nieuwe inzichten over je relaties te krijgen. En lieve Tweeling het zou ook fijn zijn om het te verleden te laten waar het is en er niet steeds naar terug te grijpen in je hoofd. Dat geeft ook heel veel rust!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Acht van Staven

Hoi lieve Kreeft. Net als de Ram en de Stier, trek jij ook een Staven kaart, die staat voor actie en vuur. Jij trekt echter de Acht van Staven. Als je iets groots gaat beginnen, bedenk dan van tevoren dat je enthousiasme wel een paar maanden mee moet kunnen, om er echt een groot succes van te maken. Dus doe wat soul searching en ga te raden bij een goede business coach of vriendin, die je een spiegel kan voorhouden. En wees alsjeblieft niet eigenwijs als er echt intelligent advies op tafel komt. Dat advies zorgt voor jouw succes!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: De Ster

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt De Ster. De Ster is de kaart van heling maar ook van zichtbaarheid. Jouw licht schijnt van verre en iedereen ziet je capaciteiten en schoonheid. Zorg er bewust voor dat je niet te arrogant overkomt. Soms is je dienstbaar opstellen, veel aantrekkelijker dan als een pauw door de kamer heen stappen. ‘Elk leven volgt z’n eigen ster”, Hermann Hesse. Jij weet heel goed lieve Leeuw hoe je alle aandacht van iedereen kan krijgen, hoe meer je daar bewust van wordt, hoe feller jouw Ster mag en kan schijnen.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Bekers Twee

Hoi lieve Maagd. Jij trekt Bekers Twee. De vleugels op deze kaart van de geliefde staan symbool voor de ultieme gelukzalige vereniging van twee mensen, die soms ook een fatale verstrengeling kan worden. Deze week zou het wijs zijn om je eigen liefdesleven onder een microscoop te leggen of juist wat afstand te nemen. Vermijd compromissen en loop vooral niet weg voor intimiteit, die een beetje rafelig is aan het uiteinde. Soms is even niets doen en inventariseren het beste wat je kunt doen. Juist als het gaat om de liefde.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Bekers Tien

Hoi lieve Weegschaal. Jij trekt Bekers Tien. Jij hebt een regenboog in je wereld. Dit is een kaart die goede tijden aankondigt. Er is voorspoed in je wereld en in je hart. Je creëert door al dat geluk een krachtveld om je heen, dat magnetisch is voor anderen. Zorg dat jij de deur stevig op slot laat voor anderen, want anders hebt je straks meerdere lovers en is iedereen boos. Tenzij dat jouw plan is, dan moet je lekker doen waar je zin in hebt. Jij het in ieder geval alle bekers uit het tarot deck en geniet daar deze week maar lekker van!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Staven Vijf

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt Staven Vijf. Het is belangrijk dat jij je energie centreert, anders fragmenteer je deze week op zeker! Zie taken die op je bordje liggen als beproevingen, die als je ze nu tot een goed einde brengt ook niet meer terugkomen. Het is voor jou een tijd van losse eindjes aan elkaar knopen. Nieuwe geluk wordt achter de schermen voor jou klaargezet. Zorg dat veel van je verlangens in harmonie zijn met je doelen, die jij jezelf hebt gesteld. En wees vooral niet bang om ze onderweg aan te passen.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Zes van Bekers

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt de Zes van Bekers. Het is een prachtige kaart, die jou heel veel komt brengen. Het kan zijn dat er een oude liefde uit het verleden terugkomt, of dat er iets uit het verleden terugkomt, waar je ooit van hield. Deze kaart kan je ook vragen om kleine ruzietjes of geschillen met mensen die je dierbaar zijn, voor eens en voor altijd af te sluiten. Gelijk hebben of gelijk krijgen is een groot verschil en soms is het de strijd niet waard. Zuiver dus alles uit waar je zicht op hebt. Het geeft weer ruimte voor schone liefde.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: De Dwaas

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt de Dwaas. Dat betekent alles behalve dat je dom of gek bent. Deze kaart moedigt je alleen maar aan om je eigen koers te varen. Jij hebt zoveel talenten en mogelijkheden, dat het nu een geweldige periode is om iets nieuws te beginnen. En met jouw analytische geest, innovatieve manier van denken met daarnaast ook nog eens enorm veel discipline, kan het niet mis gaan. Neem een sprong in het diepe en geniet van alles wat je onderweg tegenkomt. You’ll win or learn.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Aas van Staven

Hallo lieve Waterman. Jij trekt de Aas van Staven; een homerun! Een nieuwe onderneming, plan of activiteit komt jou heel veel zegen en blessing brengen. Je zult in ieder geval deze week worden uitgedaagd om iets te doen, waar je hele hart in moet zitten om het tot een succes te maken. Het universum doet dan de rest voor jou. Zorg dat je energie op peil blijft en je geniet van al het succes dat je onderweg tegenkomt. Deze kaart gaat ook over het vinden van je eigen plek in deze wereld. Gefeliciteerd met je blessing!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Tien van Zwaarden

Hallo lieve Vissen. Jij trekt de Tien van Zwaarden. De Zwaarden in de tarot staan voor denken en daar pluk jij deze week de vruchten van. Het kan zijn, dat je al een tijdje loopt te malen over bepaalde zaken, maar nu zie je opeens de oplossing en dat is een enorme opluchting. Je voelt je als het ware bevrijd van een zware last, die je al een tijdje met je meedroeg. Vier deze mentale overwinning met luchtigheid en vrienden. Even aan een lamp hangen, kan soms het beste medicijn zijn. Je zult je ondanks je kater als herboren voelen.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Mabel van den Dungen (56) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie