Glamour's daghoroscoop: maandag 29 juni

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Aan je inzet en enthousiasme ligt het niet, maar je hebt de steun of goodwill van iemand anders nodig. Maak daar vandaag je prioriteit van.

STIER
21 april-20 mei

Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn. Trek geen voorbarige conclusies en geef iemand het voordeel van de twijfel. Je weet namelijk niet precies wat er speelt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Voor jou is het heel belangrijk dat je zekerheid krijgt, maar misschien moet je gewoon die vraag stellen. Je voorzichtige hints komen namelijk niet aan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Hou je mening voor je en laat je niet verleiden om opmerkingen te maken waar je later spijt van krijgt. Alles wat je zegt, ligt nu onder een vergrootglas.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Er hangen spanningen in de lucht en daar ben je vandaag extra gevoelig voor. Je kunt duidelijk maken dat je wil luisteren naar de ander, maar forceer niks.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is goed om te delen met anderen. Niet alleen spullen, maar vooral gedachten en elkaars gezelschap. Jij en iemand anders begrijpen elkaar vandaag perfect. Zelfs zonder woorden.

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Er valt weer een puzzelstukje op z’n plaats, maar dat wil niet zeggen dat je nu alle informatie hebt. Check de feiten voordat je iets beweert.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als je niet lekker in je vel zit, reageer dat dan niet af op anderen. Niemand is verantwoordelijk voor jouw gedrag, behalve jij zelf. Beheers jezelf vandaag.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Verwar goede raad niet met kritiek, Boogschutter. Je voelt je te snel in een hoek gedrukt, terwijl dat helemaal niet de bedoeling is. Neem jezelf niet te serieus.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is vermoeiend dat iedereen wat van je nodig heeft. Zo kom je natuurlijk nooit aan je eigen werk toe. Stel prioriteiten, maar doe het tactvol.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Goed overleg is fijn voor het humeur, maar is ook tijdbesparend. Hou je aan je belofte en stop pas als je jouw taak hebt afgerond. Goed voorbeeld doet goed volgen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Of dat voorgevoel klopt, wordt snel duidelijk. Het kan sowieso geen kwaad om wat meer naar je intuïtie te luisteren. Het kan je zowel zakelijk als privé voordeel opleveren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie