Glamour's daghoroscoop: woensdag 1 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je bent zó ongeduldig dat je er zelf last van begint te krijgen. Probeer het eens op een andere manier aan te pakken. Of nog beter: doe eens niets.

STIER
21 april-20 mei

Kleine geschenken onderhouden de vriendschap. Stuur dat kaartje, koop dat bosje bloemen of ga even langs. Jij weet wie er behoefte heeft aan een beetje aandacht.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je ziet er fantastisch uit door je positieve uitstraling krijg je vandaag veel voor elkaar. Zin om jezelf te verwennen met iets nieuws? Goed plan!

KREEFT
22 juni-22 juli

Op dit moment lukt het prima om anderen duidelijk te maken hoe jij over iets denkt. Als je rustig blijft en met feiten komt, maak je nog meer indruk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Over bepaalde zaken praat je liever niet. Dat is je goed recht, maar dat leugentje om bestwil is eigenlijk niet nodig. Eerlijk duurt het langst, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Iemand neemt het voor je op en dat doet je enorm goed. Het is gewoon makkelijker als je weet dat je er niet in eentje voor staat. Je bent rijk!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Om dat ene plan te kunnen uitvoeren, heb je geld nodig. Het is op dit moment niet verstandig om geld te lenen voor dingen die niet strikt noodzakelijk zijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je intuïtie is vandaag behoorlijk sterk. Luister er naar! Vergadering of overleg? Vergeet niet om dat ene idee (nogmaals) te noemen. Het zijn namelijk prachtige kansen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is helemaal niet erg als je het even niet meer weet of twijfelt. Maar het is niet slim om dit meteen hardop uit te spreken. Dat maakt mensen enorm onzeker.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als gevoel en verstand niet op dezelfde lijn zitten, is het misschien niet het juiste moment om een beslissing te nemen. Laat je niet opjutten. Ook niet door jezelf!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dat onrustige gevoel is een beetje weggeëbd, maar zeker nog niet verdwenen. Lastig? Wat zou je je beste vriendin adviseren in deze situatie? Het werkt ook voor jou!

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is tijd om je te verplaatsen in iemand en in actie te komen. Jezelf wegcijferen is de beste optie om een situatie op te lossen. Bovendien voelt het gewoon goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie