Glamour's daghoroscoop: donderdag 2 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hoopvol nieuws geeft je de moed om je schouders ergens onder te zetten. Alles is beter dan stilzitten en afwachten. Zet je energie in om anderen te inspireren.

STIER
21 april-20 mei

Over geld praten, ligt soms gevoelig maar als je het niet doet, gaat het wrikken bij jou. Maak heldere afspraken en kom voor jezelf op en verdedig je rechten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De spanning tussen jou en iemand anders loopt op. Het valt ook anderen op dat je diep onder de indruk bent. Zou het kunnen dat je tot over je oren verliefd bent?

KREEFT
22 juni-22 juli

Laat het niet bij plannen blijven, maar kom in actie. De eerste stap is vaak de lastigste, maar als je eenmaal op gang bent, gaat de rest vanzelf. Nou ja, bijna vanzelf.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Krijg je nog geld van een persoon of instelling? Als het te lang duurt, waag er dan een telefoontje aan. Het zou zomaar op een misverstand kunnen berusten.

MAAGD
24 augustus-22 september

In je eentje gaat het sneller, maar met anderen is het leuker. Jij wil op dit moment niet alleen zijn en dat is natuurlijk niet zo gek. Omring je maar fijn met anderen!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je schommelt heen en weer tussen allerlei gedachten waardoor je veel tijd verspilt. Hak een knoop door en kies a of b. Desnoods door kop of munt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Handel eerst de financiële zaken af. Als dat duidelijk is, kun jij je op andere onderwerpen richten. Besteed vandaag extra aandacht aan je voeding en gezondheid.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Voor de liefde is dit een prachtige dag, maar het is wel de bedoeling dat je het initiatief neemt. Verras je liefste en gooi je charmes in de strijd. Succes verzekerd.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het heeft een tijdje geduurd, maar er begint weer schot te komen in bepaalde zaken. Nu is het belangrijk om door te pakken en je aandacht erbij te houden.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een probleem lijkt op dit moment naar de achtergrond te verdwijnen. Heel fijn, want het geeft jou meer ruimte en gelegenheid om op adem te komen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Laat je vandaag van je beste kant zien en doe zelfs meer dan er van je wordt verwacht. Zo onderscheid je jezelf van anderen. Wees het voorbeeld!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie