Glamour's daghoroscoop: zaterdag 4 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het weekend rustig opstarten? Vergeet het maar, want jij gaat meteen vol gas. Dat niet iedereen enthousiast reageert, merk je snel. Druk of niet: chill, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Doe vandaag iets wat je nooit doet. Doorbreek de sleur en ga er op uit. Ook fijn: iemand bezoeken die je al lange tijd niet hebt gezien.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er zijn maar weinig mensen die weten waar jij momenteel doorheen gaat. Prima, maar sluit je niet af en blijf communiceren. En: luister ook naar de adviezen die je krijgt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Met overheersende personen kun je op dit moment helemaal niets. Herkenbaar? Waarom breng je vandaag niet in je eentje of met een goede vriendin door?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dat je niet alles onder controle hebt, wordt weer eens duidelijk. Last van hardnekkige negatieve gedachtes? Geef ze geen ruimte en zoek afleiding, Leeuw!

MAAGD
24 augustus-22 september

Keuzes maken is op dit moment niet je sterkste punt, maar je bent ook niet erg flexibel. Je kunt pas iets veranderen als je inziet dat je een probleem hebt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het gaat er niet om wat anderen van jouw plannen vinden. Jij verandert waarschijnlijk nog wel een paar keer van mening, dus hou het gewoon lekker voor jezelf.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je wil graag duidelijke antwoorden, maar voor sommige zaken is het nog te vroeg. Een afspraak op het allerlaatste moment anders lopen. Hou er rekening mee.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Geld moet rollen? Ja, als je het hebt. En als je vooronderzoek hebt gedaan. De kans is groot dat je ergens veel meer betaalt dan nodig is. Zonde toch?

STEENBOK
22 december-20 januari

Je laat je vandaag niets wijsmaken. Goede raad of hulp is ook niet aan je besteed. Zonde, want zo komt dat openhartige gesprek natuurlijk niet op gang.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zit je er even doorheen? Ben je gekwetst of voel je je onbegrepen? Het gebeurt niet expres, maar veel mensen hebben het vandaag te druk met zichzelf.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een prachtige dag voor vriendschap! Maar je liefste heeft misschien helemaal geen zin om met jouw vrienden tijd door te brengen. Is dat ok voor jou?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie