Glamour's daghoroscoop: zondag 5 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er staan weer veranderingen voor de deur. Ze hebben te maken met je werk, maar raken ook je privéleven sterk. Je emoties zijn begrijpelijk, maar ook snel too much.

STIER
21 april-20 mei

Sleutels onvindbaar, broodjes te lang in de oven, telefoon niet opgeladen. Kortom; het zit vandaag een beetje tegen. Geen goed moment om dat lastige gesprek te voeren.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De sterren blijven maar hameren dat het noodzakelijk is om aandacht aan je financiën te besteden. Nog langer voor je uitschuiven, gaat beslist duur uitpakken.

KREEFT
22 juni-22 juli

De eclips van vandaag heeft direct invloed op je liefdesleven. Wat niet goed zit, kun je nu duidelijk krijgen. Loop niet weg voor moeilijkheden, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Op de een of andere manier kun je vandaag enorm emotioneel worden. Ben je ergens bang voor? Als dat zo is: blijf er niet in je eentje mee rondlopen. Praten helpt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Niet iedereen die vriendelijk tegen je doet, is je vriend. En degene die kritiek op je heeft, is niet je vijand. Er is geen reden zo gepikeerd te reageren.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Familiekwesties worden ineens weer actueel en dat betekent waarschijnlijk een hoop werk. Maar ja, je hebt eigenlijk geen andere keus dan er voor je familie te zijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Let op in het verkeer, let op je woorden, beloof geen dingen die je niet kunt waarmaken. Hou rekening met nieuws dat grote veranderingen aankondigt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een hoop zaken heb je niet onder controle, maar je financiën wel. Tenminste, als het goed is. Laat niks aan het toeval over en besteed er aandacht aan.

STEENBOK
22 december-20 januari

De liefde is uitdagend. Zachtjes uitgedrukt. De spanningen verdwijnen niet vanzelf, maar wijzen je op de noodzaak om er aandacht aan te besteden. Wees eerlijk over je gevoelens.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Die bluesstemming kan natuurlijk het gevolg zijn van te weinig rust, maar ook van stress en zorgen. Gebruik deze dag om tot rust te komen. Je hebt het echt nodig!

VISSEN
20 februari-20 maart

Het gaat niet goed met bepaalde mensen in je omgeving. Je kunt de problemen niet voor ze oplossen, maar een luisterend oor is soms het beste wat je kunt geven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie