Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Bekers Drie

Hallo lieve Ram. Jij trekt de Bekers Drie. De positieve betekenis van deze kaart is dat je het leven mag gaan vieren met gelijkgestemde. In die minder positieve betekenis is dat je met de onschuld van een kind naar de liefde kijkt, die je wordt aangeboden, maar kijk je wel goed lieve Ram. Deze kaart zou er ook op kunnen wijzen, dat er spelletjes achter je rug worden gespeeld. Een third party situation, waarbij jij niet de enige grote liefde bent. Zet je roze bril ff af en kijk wat er werkelijk speelt.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Staven Aas

Hallo lieve Stier. Jij trekt de Staven Aas. Wat lekker zeg en je hoeft er ook nog eens niets voor te doen. Dus leun deze week lekker achteruit lieve Stier, want jij krijgt een Goddelijke ingeving hoe je een lang slepende familieruzie kunt bijleggen of een ‘Gouden idee’ voor een nieuwe online shop. Soms kan het je zo maar toevallen, terwijl je onder de douche staat te zingen of in een pan pasta roert. Gefeliciteerd!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Koning van Staven

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt de Koning van Staven. Misschien komt er een vurige passionele man op je pad, die; aantrekkelijk, ambitieus, eerlijk en betrouwbaar is. Hij is bevlogen en straalt iets dierlijks uit. De meer rationelere betekenis is dat jij anderen deze week inspireert met passie en vurige energie. Hoe je het ook wendt of keert, in beiden gevallen wordt het in ieder geval een fijne week!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: De Kracht

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt de Kracht kaart. Jij weet als geen ander teken van de zodiac wat de kracht van kwetsbaarheid is. Niet alles hoeft met een grof geweld veroverd te worden. Vaak als je rustig blijft en je hart en hoofd op een lijn zitten, ben je ook een force for good voor anderen. En die zien je oprechte power op deze rustige manier zonder al te veel gebrul toch wel. De leeuw in deze kaart symboliseert ons dierlijke onderbewustzijn en deze week, hebben jullie een rechtstreeks lijntje met elkaar. En daarom voel jij je zo in balans!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Hoge Priesteres

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt de hoge De Priesteres. De Priesteres is de baas over je intuïtieve talenten. Ze helpt ons de werkelijkheid te zien en door alle leugens heen te kijken. Ze heeft een zachte en rustige invloed op ons en kan ons helpen de innerlijke paranormale gaven te ontwikkelen. Wanneer je Priesteres trekt, kun je misschien beter even wat stilte en rust opzoeken. Een meditatie of een lange wandeltocht doet soms wonderen.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: De Zegewagen

Hoi lieve Maagd. Jij trekt de Zegenwagen. Door emotionele en mentale balans, heb je het juiste perspectief om ingewikkelde zaken heel snel op te lossen. Voeg daar nog een portie toewijding, eerlijkheid en doorzettingsvermogen aan toe en dat maakt, dat jij deze week niet te stoppen bent. De wagen op deze kaart staat voor de ziel. De sfinxen symboliseren jouw oerdriften. Hoe jij jouw eigen zegenwagen bestuurd, lieve maagd, bepaalt het succes aankomende week. De kaart duidt erop dat je dit succesvol gaat doen. Superfijn!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: De Wereld

Hoi lieve Weegschaal. Jij trekt deze week De Wereld. Hoera Make a wish en de ‘wereld’ (Het universum en haar kwantumfysica energiewetten zoals de law of attraction zal jouw wens aan je voeten leggen. Maar weet je wel wat je wenst lieve Weegschaal. Of twijfel je ook aan een aantal van je wensen? Doe je ogen dicht en ga een voor een al je wensen af. En let heel goed op, waar je hart een sprongetje maakt en je ongewild een glimlach van op je gezicht krijgt. Dat is jouw ‘glazen muiltje’ Dat is de wens, die bij je zielsverlangen past!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: De Magiër

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt deze week De Magiër. Met de Magiër op zak, kun je deze week alles tevoorschijn toveren en manifesteren wat je maar wilt. Het is alsof je opeens doorhebt hoe God.com werkt. Je hoeft alleen maar aan iets te denken of het gebeurt al. Trust the proces. Jij kunt normaal al heel goed zaken aanvoelen, maar deze week krijg je er gewoon nog wat Gigabytes bij van het Universum. Zie het maar als een cadeautje uit de hemel. Een zegening in heftige tijden. Je hebt het dik verdiend lieve Schorpioen.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Bekers Zes

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt Bekers zes. Het kan zijn dat je letterlijk een oude liefde weer tegen je bevallige lijf aanloopt en je eigenlijk helemaal flabbergasted bent van hoe leuk je dat eigenlijk vindt. Zie Bekers Zes als een kaart van liefde, veiligheid, verbinding en vertrouwen. Geniet ervan. Een andere betekenis is dat je iets waar je in het verleden heel erg van hebt gehouden op een verrassende manier weer in je leven komt. Dus als je nu al een mooie relatie hebt, hoef je je niet te verstoppen deze week uit angst voor overbezetting.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Koningin van Pentakels

Hallo lieve Steenbok. Jij trekt de kaart van overvloed en liefde. De Koningin van Pentakels is een energie van liefde en aardse rijkdom. Deze wordt verdeeld met oog voor iedereen. Je kunt ook zeggen dat se persoon die deze kaart trekt, de ultieme empaat is. Je ziet en ruikt precies wat iemand nodig heeft. Je bent daarom deze week de ideale leidinggevende of roommate. Chapeau dus! En nu je toch zo goed bezig bent, mag je jezelf ook wel even schandalig verwennen. Deze kaart zegt namelijk ook dat jij je financiën echt goed op orde hebt.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Staven Acht

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week de Staven Acht. Deze kaart heeft alles te maken met communicatie. Je bent vurig aan het communiceren over dat waar je voor staat, maar ziet niet dat je daarmee anderen eigenlijk een beetje van je afstoot. Let daar op deze week lieve Waterman. Een andere betekenis van deze kaart is dat je een boodschap krijgt of een teken, waar je al heel lang op zit te wachten!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: De Kluizenaar

Hallo lieve Vissen. Jij bent de grootste voelspriet van alle zodiac-tekens samen met De Schorpioen. En soms kan dat best overweldigend zijn; al die indrukken en emoties de hele dag. Niet alleen van jezelf, maar ook de gevoelens die je van anderen oppikt. De Kluizenaar kaart vraagt je om je even een paar dagen of een paar uur af te zonderen, zodat je jezelf even opnieuw op kan laden onder gedompeld in je eigen energie.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie