Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Zegewagen

Hallo lieve ram. Jij trekt deze week de Zegen. Deze kaart belooft ook reizen en avonturen en betekent ook de moed hebben om iets te durven veroveren. Misschien zeg je met Covid, laat die reizen maar zitten. Dat kun je natuurlijk zelf bepalen. Op de kaart staat een serieuze jongeman staat in een Romeinse Zegewagen. Hij houdt één hand over zijn hart en met de andere wijst hij zijn team de witte en de zwarte sfinxen voor zijn teugelloze wagen. Breng jij jouw team (je hoofd en je hart of letterlijk je team lieve ram) naar een grootse en glorieuze toekomst? Ze staan in ieder geval wel al onder jouw bevel. En nu lief, verstandig en wijs zijn (d)rammetje!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Staven twee

Hallo lieve Stier. Jij trekt deze week Staven twee. Staven twee is een samenwerkingskaart als het gaat om wereldse zaken. Een jonge man staat met een wereldbol in zijn rechterhand. Hij heeft dus letterlijk de wereld in zijn hand. Met zijn linkerhand heeft hij een staaf vast. Zijn linkerhand staat voor zijn binnenwereld en gevoel. Hij weet dus precies wat hij wil, alleen nog niet zo goed hoe hij daar moet komen. Laat het plan rustig aan jou ontvouwen, lieve Stier. De sterren zijn je gunstig gestemd als het om je aardse plannen gaat. Je weet nu je ‘Why’. Je ‘Who’, ga je ook op een natuurlijke manier vanzelf vinden.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: De Zes van Zwaarden

Hallo lieve Tweeling. Jij trekt deze week de Zes van Zwaarden. Dit is de kaart van reizen en bewegen. Je kunt deze kaart uiteraard ook als een metafoor interpreteren van reizen in jezelf. Van het ene land (je oude ik) naar het andere (je nieuwe ik), over een stormachtige zee (je oude en huidige) angsten, onderweg naar een nieuw leven. En natuurlijk ben jij zo dapper, lieve Tweelingm dat je na analyse concludeert: ik kies voor een vreedzame nieuwe realiteit.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Negen van Pentakels

Hallo lieve Kreeft. Jij trekt de negen van Pentakels! Deze kaart staat voor materieel comfort en financiële zekerheid. Een elegante vrouw staat alleen in een goed onderhouden bloeiende tuin. Ze heeft een valk op haar arm, maar laat z’n masker nog even zitten. Er is genoeg weelde om haar heen. Ze richt haar aandacht op de rijke oogst van druiven die rijpen in haar wijngaard. Als je goed kijkt lieve Kreeft, zie je helemaal op de voorgoed een slakje langzaam door de kaart kruipen. Sommige grote projecten, kosten nu eenmaal wat meer tijd, tot ze volledig tot bloei komen. Maar met deze kaart heb je in ieder geval al een garantie-bonnetje op zak!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Tien van Staven

Hallo lieve Leeuwen, jullie kunnen deze week een geweldig proces doorlopen. De tien van staven vraagt je om alles weg te branden wat je niet meer dient. Jij bent samen met Ram en Boogschutter de vuurtekens in de dierenriem. Jij kunt dit als geen ander. Gewoon even alles wat niet meer bij je hoort loslaten. Oké, daar hoort uiteraard ook bij dat je een aantal nummers uit je iPhone moet wissen, maar stel je eens voor hoeveel rust, ruimte en vrijheid dat geeft voor allemaal nieuwe avonturen.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: de Maan

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week De Maan. De maan verlicht alles wat tot nu toe donker is gebleven. Wat durf je niet onder ogen te zien over jezelf? Tast jij nog in het duister? Wat is er nog verborgen voor jezelf? Welke geheimen zijn er nog voor je te ontdekken? Durf je voorbij je eigen angsten te kijken? Of zijn er mensen om je heen, die wat zaakjes achter jouw rug aan het afhandelen zijn. Ik zou in ieder geval een extra kop koffie pakken in de ochtend en eens goed opletten wat er om je heen gebeurt.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Hogepriester

Hoi lieve Weegschaal. Je trekt deze week de Hoge Priester. Je vrienden zijn op zoek naar antwoorden, maar jij wilt eigenlijk het liefst lekker thuis in je sportkleding op je balkon chillen en iedereen zelf zijn eigen problemen laten oplossen. Maar jij bent nu de aangewezen persoon om anderen met raad en daad de weg te wijzen. Je hoeft heus niet in een blauwe jurk de spiri-guru te gaan spelen voor iedereen, maar soms is jouw liefdevolle wijsheid het enige wat een ander nodig heeft om uit een moeilijke situatie te komen.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Bekers vijf

Hallo lieve Schorpioen. Jij trekt deze week vrijwillig de kaart verlatenheid, verdriet en verlies. Niet omdat het zo is, maar omdat jij denkt dat je wat verloren bent, dat je nooit meer kunt terugkrijgen. Met gebogen hoofd staat deze jonge man op de kaart, sip op de stoffige oevers van een rivier, naar het verleden te kijken naar drie omgevallen bekers. Wat hij niet ziet, dat als hij zich naar de toekomst omdraait, twee gevulde bekers staan. Lieve Schorpioen, droog je tranen. Begin opnieuw. En laat wat in het verleden hoort eindelijk los. En je hoeft niet eens met lege handen opnieuw te beginnen!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: De Geliefden

Hallo lieve Steenbok. Jij trekt deze week De Geliefden. Nou ben jij een vrij aards teken dat niet zo snel in vuur en vlam staat van een ander. Maar deze week ben je extra gevoelig voor vlinders en mierzoete roze harten en liedjes. De aartsengel op de kaart kan ook betekenen dat ze ons wil helen door te brengen in hoofd en hart. En soms moet je je daar bewust van worden en zelfs actief verantwoordelijkheid voor nemen. Succes daarmee lieve Steenbok, je zult zien dat een beetje extra liefde voor jezelf ook een zegen voor de mensen om je heen is.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Staven Aas

Hoi lieve Boogschutter. Je trekt deze week de Staven Aas. Deze week is de juiste energie beschikbaar voor jou om go, go, go, go een jump-start te maken. Je moet dan nu wel ‘actie’ ondernemen en alles op alles te zetten om die gouden kans te verzilveren. Je hebt een van de hoogste kaarten, die duidt op levenskracht, passie, ambitie, moed, bereidwilligheid en enthousiasme. Je komt tot innerlijke inzichten, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Het is voor iedereen overduidelijk dat je overloopt van de ene na de andere blessing!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Staven vier

Hallo lieve Waterman. Jij trekt deze week De Vier van de Staven. Dit is een kaart van een nieuw begin dat is gebouwd op een sterke fundering. Dit is de kaart waarvan de sleutelwoorden liefde en feest vieren centraal staan. Er ligt in ieder geval voorspoed en zegen voor je in het verschiet lieve Waterman. Of dat nu een huwelijk, relatie, verliefdheid of een geweldige steamy date is, die eraan zit te komen. Je moet het maar letterlijk over je heen laten komen, want het komt sowieso jouw kant.

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Gerechtigheid

Hallo lieve Vissen. Jij trekt deze week de kaart van evenwicht en gerechtigheid. Deze kaart staat ook wel bekend als de karma kaart. Wat je in het verleden hebt gezaaid lieve Vis, zal je deze week oogsten. Je kunt nooit ergens iets uithalen wat je er zelf niet hebt ingestopt. Ze houdt een opgeheven zwaard in haar rechterhand en een weegschaal in haar linkerhand. Zij weegt beide zijden van elk verhaal. Fijn dat je deze week die antwoorden en closure krijgt!

tarotkaartlegging
Uitgeverij Koppenhol


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie