McDonald's komt met nieuwe bitterballen op het zomermenu

Ook krijgt de Quarter Pounder een speciale upgrade

mcdonald's bitterballen zomermenu 2020
McDonald's / Glamour

Wat is jouw favoriete menu-item bij McDonald's? Die van mij is de McKroket. Vroeger, heel vroeger, had McDonald's als Euroknaller een portie bitterballen, wat eigenlijk gewoon kleine McKroket-schijfjes waren. Mega lekker. Deze zomer biedt McDonald's opnieuw bitterballen aan, en ze zijn volledig vernieuwd. Dit is hoe het zomermenu van McDonald's er dit jaar uitziet.

McDonald's Zomermenu 2020

McDonald's heeft de afgelopen maanden – geheel begrijpelijk, vanwege de coronacrisis – een aangepast menu gehanteerd. Op het aangepaste menu kon je nog steeds alle klassiekers vinden, maar was er even geen ruimte voor uitbreidingen. Toch komen ze nu met enkele speciale zomer-items op het jaarlijkse zomermenu. Onder meer de Quarter Pounder krijgt een upgrade: hij is nu te bestellen Double Quarter Pounder, mét bacon. Een dubbele burger én een dubbele plak kaas. Ook de single Quarter Pounder is met bacon te bestellen. Ook komt de Strawberry Cheesecake McFlurry (met stukjes aardbei en cheesecake) terug op het menu.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Mixbox bij McDonald's

De Mixbox bestaat uit 10 kipnuggets en 10 stuks van de vernieuwde McDonald's bitterballen. Ideaal om te delen, maar we zullen het tegen niemand vertellen als je dit gewoon in je eentje naar binnen werkt op een druilerige filmavond. Leef! De bitterballen zijn ook los te bestellen, per vier stuks. In tegenstelling tot de McKroket (met zijn gouden korstje en lichte vulling) is de korst van de bitterballen mooi donkerbruin en is de ragout rijk en donker, zoals een klassieke draadjesvleesbitterbal. Met wie wil jij snel naar de Mac om dit te proberen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur