Glamour's daghoroscoop: maandag 6 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Een reality check op je werk lijkt onvermijdelijk. Je hoeft het niet overal mee eens te zijn, maar een beetje aanpassingsvermogen is eerder een must dan een advies.

STIER
21 april-20 mei

Het is goed om een standpunt in te nemen, maar zorg er dan voor dat je goed op de hoogte bent van alle ins en outs. Kleine veranderingen kunnen groot effect hebben.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je een doel hebt, is het belangrijk om er voor 100% voor te gaan. Dat is zelfs makkelijker dan de regels aan te passen en toegeeflijk te zijn.

KREEFT
22 juni-22 juli

Misschien klopt je gevoel over iemand, maar dat betekent niet dat de ander dat toegeeft of open staat voor jouw mening. Wacht tot erom gevraagd wordt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je maakt het jezelf (en anderen) moeilijk als je niet wat soepeler kunt zijn. Ook los je niks op met piekeren. Geef niet toe aan sombere of negatieve gedachten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Heb je het gevoel dat je bij sommige mensen op je tenen moet lopen om erbij te horen? Dat zou wel eens kunnen kloppen, maar de keus is aan jou of je dit (nog) wil.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De samenwerking met anderen verloopt vandaag niet echt geweldig. Neem het niet allemaal zo persoonlijk op want dat is zonde van je energie. Sta erboven, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Die bijtende opmerkingen kun je bijna niet voor je houden. Ook al zou je gelijk hebben, dan nog is het beter om te zwijgen. Een veelzeggende blik is beter….

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Geen dag om te dromen, maar om aan de slag te gaan. Wees streng voor jezelf, concentreer je en stop pas als je die lastige klus af hebt. Goed begin van de week.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je krijgt vandaag de kans om dingen naar je hand te zetten. Wees duidelijk en leg ook uit waarom je iets (niet) wil. Laat niets aan het toeval over.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je wil helemaal niet piekeren, maar toch lijk jij je ergens zorgen over te maken. Een oplossing is er misschien niet, maar erover praten, lucht vast op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een prima dag om iets leuks te doen. Ben je goed voorbereid en heb je alles onder controle? Let wel goed op in het verkeer en concentreer je.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie