Glamour's daghoroscoop: woensdag 8 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Laat een aantal dingen vandaag gerust aan anderen over. Dat geeft jou de kans om je eigen werk af te ronden. Je bent niet overal verantwoordelijk voor.

STIER
21 april-20 mei

Er wordt vandaag een beroep op je aanpassingsvermogen gedaan. Hoe ingewikkeld een situatie ook lijkt; door buiten de lijntjes te denken, vind je een oplossing.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Geef je verbeeldingskracht de ruimte. Denk niet in hindernissen, maar in kansen. Waar ben je goed in? Zet dat voor jezelf eens op papier.

KREEFT
22 juni-22 juli

Niemand weet hoe een situatie afloopt. Ook jij niet. Hou je gedachten voor jezelf als je merkt dat anderen er onrustig of gestrest door raken. Komt tijd, komt raad.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is belangrijk dat je jezelf beheerst. Niet alleen in je gedrag, maar ook in je manier van denken. Onderschat de krachtige werking van gedachten niet!

MAAGD
24 augustus-22 september

Ook kleine veranderingen hebben zin, Maagd. Alles is goed als je motivatie op orde is. Natuurlijk is het makkelijker als je samen met anderen aan een doel werkt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een heerlijke dag om niks te moeten en alles te mogen. Fijn als je een vrije dag hebt. Moet je werken? Dan is dit een dag om vooral leuke klusjes aan te pakken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Vandaag draait het om je huis en/of een familiekwestie. Je kunt niet alles oplossen, maar een beetje praktische hulp kan geen kwaad. Alle kleine beetjes helpen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wees niet verbaasd als je vandaag niet meteen een reactie krijgt op je vragen. Sommige zaken hebben wat meer tijd nodig. Wees geduldig en dring niet aan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een dag om aan te pakken, knopen door te hakken, vooruit te kijken en vooral: verstandig te zijn. Dat geeft jou momenteel de meeste voldoening.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Tja, soms zijn er wat minder opties dan je zou willen, maar dat betekent niet dat je geen keus hebt. De sterren adviseren je om jezelf vandaag in de watten te leggen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een fijne dag om te delen met je liefste en/of je vriendinnen. Hou er rekening mee dat een afspraak misschien niet doorgaat. Het geeft jou meer tijd om zelf in te delen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie