Glamour's daghoroscoop: donderdag 9 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De toegevoegde waarde van een brainstormsessie wordt weer eens bewezen. Neem je in je enthousiasme niet teveel hooi op je schouders? Beloof niet te veel!

STIER
21 april-20 mei

Leuk om weer eens bij te praten met een vriend(in). Dat kan natuurlijk even snel via whatsapp, maar is het niet leuker om in real life af te spreken?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je kunt soms best moeilijk doen als je je ergens aan stoort. Zou je boosheid niet sneller verdwijnen als je gewoon zegt wat je niet bevalt?

KREEFT
22 juni-22 juli

Een mooie dag om aan vakantie te denken. Ook als je deze zomer thuis blijft, kun je prima plannen maken. Onderzoek de mogelijkheden en bespreek ze.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vraag om duidelijkheid maar accepteer het als nog geen duidelijkheid kan worden gegeven. Luister naar de adviezen van iemand anders. Dat geeft rust.

MAAGD
24 augustus-22 september

Liefde maakt de wereld mooi. En het is duidelijk dat jij daar je steentje aan bijdraagt. Je inzet en belangstelling zorgen ervoor dat mensen blij worden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Niet alles is wat het lijkt, Weegschaal. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk zo. Wees voorzichtig en geloof niet alles.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Spontane acties pakken verrassend leuk uit. Geef je fantasie de ruimte en stap uit je comfortzone. Dit kun je ook toepassen op de liefde…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Denk niet alleen aan de voordelen voor jou, maar trek het breder. Als jij iets niet (meer) nodig hebt, kun je er iemand anders vast heel blij mee maken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een gesprek kan ineens een vreemde wending nemen. Laat het gewoon gebeuren. Juist van ongewone situaties en bijzondere gesprekken krijg je nu inspiratie of moed.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Heb je (meer) tijd voor jezelf nodig? Regel dat dan. Ook als dat betekent dat je nee moet zeggen tegen iemand. Gooi dat schuldgevoel overboord, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Zomaar, out of the blue, kun je emotioneel worden. Het is niet zo vreemd als het lijkt, want het lijkt op een situatie die je al eens eerder meemaakte. Laat het gebeuren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie