Glamour's daghoroscoop: vrijdag 10 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het was weer een lekker vermoeiende week en het is geen wonder dat je snakt naar een weekend. Jammer dat je agenda er zo vol uit ziet….

STIER
21 april-20 mei

Heb je het gevoel dat iemand niet helemaal eerlijk tegen je is? Luister naar je intuïtie, Stier. Laat je vandaag niets wijsmaken, maar volg je eigen koers.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is altijd fijn als iemand je steunt of het voor je opneemt. Vooral als het van iemand komt van wie je het nooit had verwacht. Inderdaad; heel verrassend.

KREEFT
22 juni-22 juli

Niets is fijner dan iets terugvinden. Vooral als je er niet eens naar op zoek was. Na een lange week, heb je wel een gezellige avond verdiend, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Soms denk je dat je intuïtie klopt, maar zit je er volkomen naast. Ga er vandaag niet van uit dat je gelijk hebt. Geeft iets/iemand het voordeel van de twijfel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Verliefd? Of zwaar onder de indruk? Dat kan natuurlijk, maar die roze bril maakt het allemaal onwerkelijk. Sla de goede raad van iemand anders niet in de wind…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je goede voornemens smelten vandaag makkelijk weg. Prima als je je dat kunt permitteren, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Toch?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is wel duidelijk hoe jij over iemand denkt en je ‘subtiele’ hints laten weinig aan de verbeelding over. Je bent in de mood voor liefde, passie en romantiek.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Check of je alles bij je hebt voor je de deur uit gaat. Deur op slot, ramen dicht, telefoon bij je. Vandaag is typisch zo’n dag waarop je dit soort zaken moet dubbelchecken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een dag om een spontane afspraak te maken. Ook belangrijk: controleer of jij en iemand anders elkaar goed begrijpen. Zo voorkom je gekke misverstanden.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Normaal gesproken kun je best goed overweg met een beetje chaos, maar nu wordt het een beetje te gek. Trek aan de rem en handel één ding tegelijk af.

VISSEN
20 februari-20 maart

Mensen krijgen vandaag slecht hoogte van je. Als je dat wil voorkomen, wees dan heel duidelijk. Wees eerlijk en beloof geen dingen die je niet kunt nakomen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie