Glamour's daghoroscoop: zondag 12 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Denk nog eens goed na voor je een knoop doorhakt. Je schepen achter je verbranden is op dit moment niet de beste keus. Slaap er nog een nachtje over.

STIER
21 april-20 mei

Als iets niet goed voelt, luister daar dan naar. Maar leg ook uit waarom je van mening verandert en/of iets niet wil. Daar hebben anderen recht op.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je mag trots zijn op jezelf, maar blijf gerust een beetje bescheiden. Ook fijn? Je geluk en overdaad delen met anderen. Dat valt beslist in goede aarde.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je lijkt vandaag niet tevreden, ongeduldig en snel uit je humeur. Wat is er aan de hand, Kreeft? Speak up, of stap over je ergernissen heen. Dat zijn de opties.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Misschien is een dagje voor jezelf helemaal geen slecht idee. Maak een lange wandeling, kruip op de bank met een fijn boek of slaap een gat in de dag. Jij bepaalt!

MAAGD
24 augustus-22 september

Stelt iemand je teleur? Houdt iemand zich niet aan z’n woord? Alweer? Daar mag je gerust iets over zeggen. De reactie van dit persoon zegt genoeg.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je wil anderen graag tegemoet komen, maar het voelt niet goed als jij al het werk moet doen. Het siert je dat je een poging doet om de situatie te redden. Chapeau!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Ben je niet fit of ben je oververmoeid? Het is een signaal dat je rust nodig hebt. Als je in dit tempo doorgaat, maak je het alleen maar moeilijker voor jezelf.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Dit is een mooie dag om te besteden aan liefde, passie, seks en intimiteit. Dat laatste ligt wat lastig momenteel. Waarom ben je zo gesloten over dat ene onderwerp?

STEENBOK
22 december-20 januari

Als anderen vandaag tegen je zeggen dat je totaal niet flexibel bent, geloof ze dan maar. Je windt je over van alles op, maar je energie is beperkt. Pick your battles!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms is een dagje niksen heerlijk! Tenminste; als het voor afleiding zorgt. Doe vandaag dingen waar je energie van krijgt en laat de rest lekker liggen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Bemoei je niet met andermans drama’s! Het is niet jouw probleem, Vissen. En nee: partij trekken hoeft niet. Je hoef zelfs niet eens naar de verhalen te luisteren. Boring!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie