Glamour's daghoroscoop: maandag 13 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Een confrontatie met iemand met gezag win je niet door boos te reageren. Verbijt je ergernissen en beheers jezelf zo goed mogelijk.

STIER
21 april-20 mei

Grijp een aanbod met beide handen aan, Stier. Je kunt momenteel best wel een beetje hulp gebruiken. Bovendien zijn veel dingen gezelliger en makkelijker met een ander.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Neem de tijd om na te denken voordat je een beslissing neemt. De gebeurtenissen van de laatste tijd hebben je iets duidelijk gemaakt: er is geen weg terug.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is niet erg om een verschil van mening te hebben met je partner of collega, als het maar wordt opgelost. Met koppigheid bereik je echt niks.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Door een blik of opmerking kan je zelfvertrouwen ineens wegzakken. Voordat je dit toestaat: misschien ligt het wel gewoon aan de ander en niet aan jou!

MAAGD
24 augustus-22 september

Waar loop je over te broeden, Maagd? Het is goed om stil te staan bij je gevoel en er iets mee te doen. Jezelf uitspreken is een optie. Ben je er al klaar voor?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Spanningen tussen jou, je partner en/of vrienden zijn niet fijn, maar jij hoeft niet als scheidsrechter te fungeren. Laat anderen hun eigen zaakjes opknappen!

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Soms is het veel beter om te zwijgen, Schorpioen. Je kunt eenmaal uitgesproken woorden nooit meer ongezegd maken. Train je zelfbeheersing.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Vandaag worden veel dingen overdreven; gebaren, woorden, gedrag. Neem daarom alles met een flinke korrel zout. Beloof dus geen dingen waar je spijt van krijgt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een meningsverschil over geld? Dat kun je voorkomen door duidelijke afspraken te maken of door je aan een budget te houden. Wees gerust een beetje streng voor jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het liefst zou je je eigen gang gaan en geen verantwoording afleggen. Prima, maar dit geldt niet voor je werk. Wees niet eigenwijs en stel je flexibel op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Werk en plezier kunnen prima samen! Doe vooral dingen waar je blij van wordt en begin gewoon met het leukste. Dat geeft namelijk nog meer inspiratie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie