Glamour's daghoroscoop: dinsdag 14 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als dingen niet naar wens gaan, is dat niet altijd een teken dat je harder je best moet doen. Soms is het gewoon zoals het is. Verspil geen energie, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Ineens kun je het helemaal beu zijn en bijt je fel van je af. Tja, je humeur is de laatste tijd behoorlijk onvoorspelbaar. Iets meer zelfbeheersing kan geen kwaad.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je ook kleine voordeeltjes meerekent, kan dit vandaag een echte geluksdag worden. Door je vrolijke, positieve instelling, trek je geluk naar je toe.

KREEFT
22 juni-22 juli

Investeer in jezelf, maar wees gerust een beetje praktisch. Sommige dingen heb je nodig en de kans is groot dat ze snel achter in je kast belanden.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Aan de buitenkant is niets te merken, maar bij jou loopt de spanning enorm op. Onthoud dat je met piekeren niets aan een situatie kunt veranderen, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je een ingewikkelde kwestie vanaf een andere hoek bekijkt, wordt misschien duidelijk hoe je het beter kunt aanpakken. Maak gebruik van adviezen van anderen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iedereen heeft ‘geheimen’ en dat geldt ook voor jou. Je hoeft niet al je gedachten en gevoelens te delen. Ook niet met je liefste.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een mooie dag voor de liefde, maar hou er rekening mee dat het vandaag totaal anders kan uitpakken dan je dacht. Het is spannend, maar ook totaal onvoorspelbaar.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jij en iemand anders zitten niet op dezelfde golflengte waardoor irritaties kunnen ontstaan. Zoek naar overeenkomsten in plaats van de verschillen te benadrukken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is tijd om te genieten van de leukste dingen van het leven. Neem het er van en maak van deze dag een feestje. Spontane beslissingen pakken bijzonder goed uit.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je graag wil dat dingen op jouw manier gaan, leg dan uit waarom iets belangrijk voor je is. Als jij ook een beetje flexibel kunt zijn, is iedereen tevreden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij wil het iemand graag naar de zin maken en dat is lief van je. Ook kleine gebaren worden gewaardeerd. Het gaat immers om de gedachte die erachter zit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie