Glamour's daghoroscoop: woensdag 15 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt je vandaag pijnlijk bewust zijn van jezelf in een ongemakkelijke situatie. Onderdruk de neiging om jezelf de put in te praten. Nergens voor nodig.

STIER
21 april-20 mei

De gevolgen van je eigen gedrag kunnen duidelijk worden. Denk goed na voor je een volgende stap zet. Wees slim en las wat meer rust in.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je wordt vandaag in het zonnetje gezet. Wat te denken van dat bijzondere compliment? Er wordt overduidelijk met je geflirt. En jij doet net zo hard mee.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het advies van een vriendin is helemaal niet zo gek. Dit zou wel eens een goede zet kunnen zijn om wat meer beweging in een moeizame situatie te forceren.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt genoeg aan je eigen zorgen dus neem het leed van anderen niet op je schouders. Niet alles is zoals je denkt dat het is, Leeuw. Heb geduld tot je antwoorden krijgt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een mens is nooit te oud om te leren. Of om te veranderen. Waar ben jij eigenlijk helemaal klaar mee en wat zou je graag anders willen doen?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Kennis is macht en dat begrijp jij momenteel als de beste. Over dat ene onderwerp is nog veel meer informatie te vinden. Duik in die materie.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je je kunt verplaatsen in de ander, zie je dat de verschillen eigenlijk helemaal niet zo groot zijn als je denkt. Soms moet je ergens overheen stappen…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Meeleven met iemand anders is fijn, maar in actie komen, is natuurlijk nog veel beter. Je weet zelf wel wat je kunt doen. Alle kleine beetjes helpen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is maar goed dat anderen je gedachte niet kunnen lezen! Hou je mening gerust voor jezelf. Je grapjes vallen niet in goede aarde. Iets met lange tenen…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Iets meer discipline kan geen kwaad. Vooral als je niet lekker in je vel zit of veel stress ervaart. Laat junkfood, snoep en snacks aan je voorbijgaan.

VISSEN
20 februari-20 maart

Overleg is vandaag het magische woord. Vergeet ook niet te informeren naar een situatie van een vriend(in). Er wordt uitgekeken naar je belangstelling.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie