Glamour's daghoroscoop: donderdag 16 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je mag best iets meer aandacht aan je gezondheid/conditie besteden. Geen ‘tijd’ om te sporten? Een wandeling na het avondeten wordt ook goed gerekend.

STIER
21 april-20 mei

Heb je ergens spijt van? Het is nooit te laat om sorry te zeggen. De ander zal het juist enorm waarderen als je het doet. Respect voor jou!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Tijd om in actie te komen. Oók als je vakantie hebt. Hou je van koken? Leef je uit! Ga je liever dansen, fietsen of naar het strand? Ook goed! Als je maar in beweging komt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ben je teleurgesteld in iemand? Dat is heel begrijpelijk, Kreeft. Je hebt iemands’ ware aard nu gezien en je hebt tijd nodig om dat te verwerken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe zit het met je vriendschappen, Leeuw? Zie je je vriendinnen vaak genoeg? Met je verjaardag in aantocht, is dit een mooi moment om de agenda’s te trekken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Let op je reputatie, Maagd. Laat je van je beste kant zien en doe zelfs meer dan er van je wordt verwacht. Zo onderscheid jij jezelf in positief opzicht van anderen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het kan haast niet anders of het draait nu om reizen. In ieder geval snak jij naar een andere omgeving. Lastig? Ook in Nederland zijn er genoeg opties!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Geld is pas echt leuk als je er niet over hoeft na te denken. Verkeer jij niet in deze luxe positie? Wees dan zakelijk en streng(er) voor jezelf.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een prachtige dag voor de liefde! Toon je gevoelens en wees eerlijk. Maar onthoud dat goedbedoelde, opbouwende kritiek vandaag not done is.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je vroeg aan je takenlijst begint, ben je ook snel klaar. Dit is niet het juiste moment om aan iets nieuws te beginnen. Durf nee te zeggen en skip dat schuldgevoel.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Maak het jezelf wat makkelijker, Waterman. Stel prioriteiten en vergeet niet om wat meer plezier te maken. Even weg van de sleur en verantwoordelijkheden mag best.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je spontane actie komt misschien niet goed uit de verf of is qua timing niet handig. Kan gebeuren, dus zet je snel over je teleurstelling heen.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie