Glamour's daghoroscoop: vrijdag 17 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Spontane ontmoetingen zijn vaak het leukst. Dit is een goede gelegenheid om aan verwaterde contacten te werken. Tenminste… als je dat nog wil.

STIER
21 april-20 mei

Je gaat sowieso veel geld uitgeven, dus beter doe je het aan leuke dingen. (en niet aan parkeer- of snelheidsboetes.) Een gewaarschuwd mens telt voor twee…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Sta vroeg op, dan kun je langer genieten van deze prachtige, unieke dag! Het geluk achtervolgt je, het regent voordeeltjes en je zin krijgen, is vandaag een makkie!

KREEFT
22 juni-22 juli

De power van positieve, liefdevolle gedachten doet z’n werk en je kunt daar zelfs een bewijs van krijgen. Je staat er niet alleen voor, Kreeft. Voel je dat ook?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Confrontaties of meningsverschillen? Eerlijk gezegd is het mogelijk dat je daar zelf op aanstuurt. Deze machtsstrijd is vooral een gevecht met jezelf…

MAAGD
24 augustus-22 september

Werk en privé lopen vandaag samen. Dat kan betekenen dat je iets gezelligs met collega’s onderneemt. In ieder geval doet gezelschap je vandaag goed.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Dingen zijn niet zoals ze zijn, maar zoals wij ze zien. Vandaag kunnen (nieuwe) inzichten ineens glashelder worden. Hier kun je wel iets mee!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Met een praktische instelling kom je ver. Blijf niet te lang stilstaan bij een teleurstelling. Als iets voor je bestemd is, krijg je het. Anders niet.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Nieuwe liefde of gewoon blij met je liefste? Het is een mooie dag om dat nog eens extra te laten merken. Verwen je man/vrouw met een cadeautje.

STEENBOK
22 december-20 januari

Eigenlijk heb je toch helemaal geen tijd om je zo op te winden over iemand anders? Je hebt genoeg aan je eigen zorgen. Bemoei je dus niet met die van anderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hoe zit het met de liefde, Waterman? Wacht niet tot de ander het initiatief neemt, maar kom zelf over de brug. Ja, dat is een risico, maar so what?

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij bent helemaal happy als je lievelingsmensen om je heen zijn. Maak niet alleen last minute plannen voor vandaag, maar ook voor de rest van het weekend.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie