Glamour's daghoroscoop: zaterdag 18 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je bent weer heerlijk op dreef en je neemt geen blad voor de mond. Prima, maar accepteer dan ook dat iemand flink tegengas geeft en misschien zelfs je meerdere is…

STIER
21 april-20 mei

Die spontane ideeën kunnen misschien niet doorgaan omdat andere mensen al plannen hebben. Jammer, maar het is ook wel eens goed om even alleen te zijn.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Lukt het niet om iets duidelijk te maken? Als je zeker weet dat het niet aan jou ligt, kun je er eigenlijk wel van uit gaan dat de ander dwars ligt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je praat veel, maar je zegt weinig. En waarom vind je het zo lastig om stiltes te laten vallen? Is het geen tijd om dat gesprek te voeren, Kreeft?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Natuurlijk kun je stressen over dingen die niet naar wens gaan, maar je kunt je ook focussen op lichtpuntjes. Geef negatieve gedachten vandaag geen kans!

MAAGD
24 augustus-22 september

Een goed moment om tijd met vrienden door te brengen. Is dat niet mogelijk? Er zijn andere manieren om in contact te komen met mensen die belangrijk voor je zijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ook al gaat het heel goed; sommige dingen hebben meer tijd nodig om te rijpen. Of het nu over de liefde of een nieuw idee gaat: wees geduldig.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je niets aardigs kunt zeggen, zeg dan niets. Het is verrassend makkelijk om een vervelend gesprek te voorkomen. Let ook op je houding en gezichtsuitdrukking….

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Over sommige dingen moet je gewoon niet te lang nadenken. Bijvoorbeeld over wat anderen van je denken. Wees niet zo onzeker over jezelf. Het is echt niet nodig!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je laat je op dit moment weinig (lees: niks) door anderen vertellen. De boodschap om je met rust te laten, komt duidelijk over. Of is dat niet je bedoeling?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Sta je onder druk? Kun je slecht ontspannen of slaap je slecht? Dat kan gebeuren, maar wees daarom extra zacht en aardig voor jezelf. Je ‘moet’ erg veel van jezelf….

VISSEN
20 februari-20 maart

Deze dag ziet er veelbelovend uit voor gezellige uurtjes met vrienden. Toch kan het geen kwaad om nog even te checken of tijd en locatie kloppen.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie