Glamour's daghoroscoop: zondag 19 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Waar ben je toch zo geïrriteerd over, Ram? Het is slimmer om bepaalde gespreksonderwerpen te vermijden. Onmogelijk? Je hoeft je niet in discussies te mengen!

STIER
21 april-20 mei

Als iets niet goed voelt, luister daar dan naar. Maar leg ook uit waarom je van mening verandert en/of iets niet wil. Daar hebben anderen recht op.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Iets is pas zeker als je een bevestiging, handtekening of toezegging hebt. Reken niet puur alleen op je geluk, want dingen zijn niet helemaal zoals jij ze ziet….

KREEFT
22 juni-22 juli

Mensen trappen je vandaag snel op je tenen en je waarschuwt niet eens voordat je uitvalt. Kan gebeuren, maar wees ook net zo vlot met sorry zeggen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dingen gaan zoals ze gaan, maar jij bent nog volop in verzet. Dit kost natuurlijk heel veel kostbare energie. Loslaten, is het advies van de sterren…

MAAGD
24 augustus-22 september

Zijn je verwachtingen realistisch of zou je ze naar beneden mogen bijstellen? Eigenlijk weet je het antwoord al, maar je hebt meer tijd nodig om het toe te geven.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je voelt je enorm aangetrokken voelt tot iemand. Zijn/haar mening reflecteert exact hoe jij over iets denkt. Of de bewondering wederzijds is? Daar zwijgen de sterren over.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten met wie je een klik hebt. Als je er de tijd voor neemt om in gesprek te raken, merk je dat de overeenkomsten zeer groot zijn.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Er hangt spanning in de lucht, maar is zit ook spanning in jezelf. Waar botsen jij en iemand anders nou telkens over? Wordt het geen tijd om de pijnpunten te bespreken?

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms is het belangrijk om anderen hun zin te geven. Wat maakt het nou uit, Steenbok? Je mag best iets soepeler zijn. Regels zijn er ook om doorbroken te worden…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Al moet je het uit je tenen halen: zorg ervoor dat je afspraken vandaag gezellig verlopen. Een beetje afleiding komt trouwens heel goed uit, want ook jij lijkt te piekeren.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niks irritanter dan mensen die ‘alles best’ vinden, maar ondertussen iets heel anders uitstralen. Wees duidelijk en kies. Dat maakt het een stuk makkelijker.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie