Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Ster

Hoi lieve Rammen. Jij trekt De Ster. Een kaart van heling en rust die volledig in dit tijdsbeeld past. Verlang jij met alles wat je in je hebt naar die nieuwe Louboutin schoenen die je aankijken vanuit de webshop of dat prachtige make-up setje van Lady Gaga? Of doe je liever een dutje? Je zou het niet zo snel bedenken, maar ook dat is heling. Ieder doet het op zijn eigen manier. En daarboven op mogen jouw lang gekoesterde wensen nu eindelijk uitkomen. Een zegening die zorgt voor de diepgang waarnaar jij zo verlangt, lieve Ram!

Stier: Rad van Fortuin

Hoi lieve Stier. Jij trekt Het Rad van Fortuin. Jij twijfelt toch niet aan die ene grote beslissing die je mag nemen? Het kan zijn dat je denkt: ‘holy smakkemoly, alles verandert om mij heen, maar wil ik dat wel? De kaart zegt dat alles voor je klaarligt om die nieuwe weg in te slaan, actie te ondernemen en wensen te leven. Je wil niet zo snel mee bewegen naar jouw nieuwe leven, maar als je dat eenmaal wel doet, is het een groot succes! Jij komt daar waar je moet zijn. Het universum praat tegen je en jij hebt het in je haar te verstaan met jouw vlijmscherpe intuïtie, lieve Stier!

Tweeling: Tien van Pentakels

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt Tien van Pentakels. Deze tarotkaart zit vol positieve betekenissen en laat zien dat jij rijk bent op vele vlakken. Ook op financieel gebied, zul je een meevaller krijgen! Je hebt geen enkele reden om je zorgen te maken. Zalig toch?! En, lieve Tweeling, geloof alsjeblieft zelf ook in jouw eigen gelukkige toekomst. Het belangrijkste in het leven zijn de kleine dingen, die onbetaalbaar zijn. Geniet van je eigen nieuwsgierige en bij vlagen briljante geest. Het wordt tijd om je zegeningen te tellen!

Kreeft: Bekers Tien

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt Bekers Tien. Jij hebt een regenboog in je wereld gemanifesteerd met je harmonie en liefde. Hoe mooi is het, dat ook deze kaart jou de bevestiging geeft dat ‘There gonna be good times’ zingt ook Jamie Fox. Er dus voorspoed in je wereld en in je hart. Je creëert door al dat geluk een krachtveld om je heen, dat magnetisch is voor anderen. Jij het in ieder geval The Lucky Ten uit het tarot deck en geniet daar deze week maar lekker van met iedereen die je lief is!

Leeuw: De Maan

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week De maan. De maan verlicht alles wat tot nu toe achter een sluier bedekt is gebleven. Heb jij het licht nog niet gezien? Tast jij nog in het duister? Wat is er nog verborgen voor jezelf? Welke geheimen zijn er nog voor je te ontdekken? Durf je voorbij je eigen angsten te kijken? Jij bent eigenlijk gewend om alles met gebrul en power te doen. Deze week is een uitnodiging om het anders te doen. Dus als jij bereid bent om uit je eigen comfortabele powerplek te komen en eens naar je schaduwzijde te kijken, kun jij een grote stap maken. En dan ben jij alsnog een power house en game changer!

Maagd: Bekers Zes

Hoi lieve Maagd. Je trekt Bekers Zes. De kaart van plezier en liefde, plezier met een open hart en de onschuld van een kind. Jij bent eigenlijk wel toe aan een pleziertje na zoveel serieuze zaken op je bord. Gooi je verplichtingen even aan de kant lieve Maagd ook degene die jij jezelf oplegt. Bel nu meteen een lieve vriend of vriendin en plan wat gezelligs. Jij kunt intens blij worden van hun gezelschap. Zie de kaart als een warm bad, vol liefde, veiligheid, verbinding en vertrouwen. Geniet ervan.

Weegschaal: Hoge Priester

Hoi lieve Weegschaal. Je trekt de Hoge Priester. Je bent op zoek naar antwoorden, maar twijfelt ook vaak aan je eigen waarheid en kunnen. Dat hoeft niet lieve Weegschaal. Jij bent een luchtteken en dat betekent ook dat jij echt een visie neer kunt leggen, die anderen mensen echt niet zouden kunnen verzinnen. In combinatie met deze kaart ben jij nu de aangewezen persoon om anderen met liefde de weg te wijzen. Je hoeft heus niet je hoofd kaal te scheren en de spiri-guru te gaan spelen en een lang gewaad aan te trekken, maar soms moet er iemand opstaan en zeggen: ‘Die kant gaan we op’. Gewoon doen!

Schorpioen: Vijf van Staven

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt deze week de Vijf van Staven. Aan de ene kant zegt dat, dat je in gevecht bent met jezelf en dat je ook tegen anderen loopt te grommen. Stop daar mee! Want staven in het algemeen geven ook enthousiasme en gedrevenheid aan. Jij bent dapper en durft risico's te nemen, waardoor je toch je doelen kunt bereiken. Sta open voor de uitdagingen die deze week op je pad komen, ook als jij ze niet leuk vindt. Neem zaken luchtig op en in combinatie met jouw gevoel en zuiver weten, gaat het je zeker lukken, lieve Schorpioen!

Boogschutter: Kracht

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt de Kracht kaart deze week. Je hebt enorm veel passie en vuur voor het keven, maar je mag deze week wat meer balans aanbrengen tussen je power en je kwetsbaarheid. Want als je in balans bent, gaat alles veel meer in de flow. Deze kaart staat voor liefde en begrip. De leeuw op deze kaart symboliseert de sterke emoties die je soms dreigen te overspoelen. Daar hoef je niet tegen te vechten. Kijk wat ze je willen zeggen, blijf rustig zitten in het ook van de orkaan Handel niet direct, maar kijk ernaar met vertrouwen, en ook mededogen voor jezelf.

Steenbok: De Magiër

Hallo lieve Steenbok. Jij trekt de Magiër. En ondanks dat je vol vuur klaar staat in je startblokken en de hoogste toverkaart uit het tarot deck trekt met de Magiër, wil ik je toch echt vragen of je een zomerslaapje wilt gaan doen. Vakantie mag ook! Het is essentieel dat je even wat tijd voor jezelf neemt en nu echt gaat luisteren, naar je eigen behoefte, die van de ander en van het leven. Deze week moet je leren dat iets manifesteren, niet altijd gepaard hoeft te gaan met actie in de buitenwereld, maar dat dat ook van binnenuit kan in stilte. Ik beloof je dat je als een nieuwe versie van jezelf met nog meer talenten, zult gaan leven.

Waterman: Aas van Staven

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week Staven Aas. Het wordt je duidelijk waar jouw potenties en groeimogelijkheden liggen en hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en een enorme boost. Er is nu de juiste energie beschikbaar voor een succesvolle start. Je mag ‘actie’ ondernemen en energie steken in een nieuwe baan of een ontmoeting met die knappe, aantrekkelijke jongeman, waar je al zo lang op wacht. Benut die kans! Je hebt het verdiend, lieve Waterman. Jij bent geen opgever. Jouw geduld en passie worden eindelijk beloond. Go for it, girl!

Vissen: Bekers Twee

Hallo lieve Vissen. Je trekt Bekers Twee. Deze week heb jij liefde aan je kont hangen! Het kan zijn dat er een nieuwe liefde op je pad komt, of dat je huidige relatie een verdieping doormaakt. Er is in ieder geval veel liefde en balans om je heen. Je mag deze kaart echt als een blessing zien. De officiële betekenis is dat je een diepere vorm van zelfliefde ervaart. Je staat jezelf toe, om meer en meer voor jezelf te kiezen, terwijl voorheen jouw prioriteit meer bij de behoeften van anderen lag. Gezond egoïsme kan zalig zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie