In dit nieuwe pop-up restaurant eet je alleen maar toetjes

Een zevengangenmenu van desserts, is dat een droom?

restaurant met alleen toetjes
Amy Coyle / EyeEmGetty Images

Kijk jij bij een etentje vooral uit naar het dessert? Dan wordt De Dessert Club waarschijnlijk jouw nieuwe favoriete restaurant. In het pop-up restaurant, dat binnenkort zijn deuren opent in Apeldoorn, worden namelijk alleen maar toetjes geserveerd. Het restaurant pakt het groots aan en komt met een menu van zeven gangen dat enkel en alleen uit desserts bestaat. Ja, je leest het goed. Zeven gangen met alléén maar toetjes. Shut up and take our money.

Zevengangenmenu van toetjes bij De Dessert Club

Maar bij The Dessert Club eet je geen ordinaire suikerbommen. Over alle gerechtjes is goed nagedacht en daarbij heeft het restaurant hulp gehad van de beste patissiers van Nederland. Zo vind je op de kaart geen dame blanche of crême brulée, maar gevarieerde toetjes op hoogstaand culinair niveau. Een steak van chocolade met aardappels van passievrucht bijvoorbeeld, of een slush van sinaasappel met een parfait van rozenblaadjes. Wij weten ook niet zo goed wat we ons erbij voor moeten stellen, maar lekker klinkt het zeker.

De Dessert Club gaat in september alweer dicht

Een avondje toetjes eten bij De Dessert Club kost zo'n €55, exclusief drankjes. Dan krijg je dus zeven hele fancy gangen, dus dat is best te doen. Het restaurant opent op 23 juli zijn deuren op het Zwitsalterrein in Apeldoorn – je kunt er dan van donderdag tot zondag genieten van de desserts. Je moet wel snel zijn; het restaurant is namelijk alleen open in de zomervakantie en sluit alweer in september. Waarschijnlijk om onze gezondheid te beschermen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur