Glamour's daghoroscoop: maandag 20 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Je creatieve talenten willen er uit! Neem het letterlijk en figuurlijk, want je kunt een uitdagende situatie zo oplossen. Denk buiten de lijntjes!

STIER
21 april-20 mei

Je geduld wordt de proef gesteld door iemand die je tegen de haren in strijkt. Dit is een testmomentje. Als er iemand op de kast moet zitten, laat het de ander zijn!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wees niet bang om te falen als je iets voor de eerste keer doet. Alle begin is moeilijk, maar het zou zomaar kunnen dat je het vlekkeloos voor elkaar krijgt. Vertrouw!

KREEFT
22 juni-22 juli

Vele handen maken licht werk, Kreeft. Stel je vandaag flexibel op en help mensen zoveel je kunt. Wees niet bang om eerlijk je mening te geven.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dit is een prima dag om extra aandacht aan jezelf te besteden. De winkels, kapper, schoonheidsspecialiste en nagelstudio zijn open. Verwen jezelf, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij bent vandaag extra gevoelig voor wat mensen zeggen. Denk je. Want de kans bestaat dat je niet goed luistert of zaken te negatief oppakt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het gaat vandaag bijzonder vlot. Vooral als je lastige personen heen kunt ontwijken. Gebruik je extra tijd om iets gezelligs te doen. Het werk wacht wel.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Is het tijd om iets recht te zetten of uit te spreken? Jij weet dat het best. Het is een prima dag om contact te maken, sorry te zeggen of uit te nodigen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Hou op met jezelf te vergelijken met anderen, Boogschutter. Je bent goed zoals je bent. Als je toch aan de slag wil: meer geduld, begrip, empathie en vriendelijkheid mogen altijd.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is goed om een beetje te experimenteren met je dagelijkse routines. Ook baby-steps hebben soms verrassend fijne resultaten. Geef het een kans.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Niet iedereen ziet dingen zoals jij ze ziet. Dring je mening niet op, maar geef het juiste voorbeeld. Leven en laten leven. Jij lacht toch het laatst.

VISSEN
20 februari-20 maart

Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde lijn. Hierdoor is het lastig om een goede beslissing te nemen. Neem gewoon wat meer tijd als dat nodig is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie