Glamour's daghoroscoop: dinsdag 21 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is weer eens zo ver dat prioriteiten stellen het leven een stuk overzichtelijker maakt. Wees flink en kies verstandig. Je kunt -op dit moment- niet alles hebben

STIER
21 april-20 mei

Wat niet zo lang geleden een utopie leek, kan nu ineens heel haalbaar zijn. Natuurlijk zul je er vragen of opmerkingen over krijgen, maar dat is logisch. Wees eerlijk!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is goed om je ideeën te toetsen aan de werkelijkheid. Zo zie je snel wat klopt en wat meer aandacht nodig heeft. Fijn? Dat prima advies van iemand anders.

KREEFT
22 juni-22 juli

Niet iedereen is het met je eens, maar móet dat eigenlijk? In hoeverre kun je de goedkeuring van iemand anders loslaten? Je kunt het niet iedereen naar de zin maken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Intuïtief zit je op het goede spoor, maar dit heeft echt nog meer tijd nodig om te rijpen. Hou sommige dingen nog even voor jezelf. Dat is nu de beste optie.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het lijkt of de kring mensen om je heen langzaam maar zeker verandert. Ook als dit al een tijdje aan de gang is. Toch is het goed om sommige mensen bij je te houden, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Nieuwsgierigheid is een goede eigenschap als je er iets van leert. Pas vandaag op dat het niet te veel afleidt. Je komt anders onherroepelijk in tijdnood.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Vandaag leer je iets belangrijks. Over je werk of over jezelf. Sommige dingen kunnen (lees: moeten) beter, dus reageer niet boos of beledigd. Wees dankbaar voor deze kans.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het kan een vrolijke dag worden! Je trekt aandacht en er wordt behoorlijk met je geflirt. Of je er nu iets mee doet of niet: het is lekker voor je zelfvertrouwen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt een scherp inzicht. Het is beter om dit voordeel in te zetten voor je werk of financiële administratie dan in kritiek op anderen. Zwijgen is goud vandaag.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dit is een dag voor teamwork, om aan anderen te denken en je zoveel mogelijk aan te passen. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar het levert je wel de meeste voldoening op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet al die dagdromen zijn zo vreemd als ze lijken! Sommige dingen kunnen uitgroeien tot iets moois, maar dan moet je er wel werk van maken. En er in investeren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie