Glamour's daghoroscoop: woensdag 22 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Go with the flow en doe vooral dingen die weinig energie kosten. Als dingen niet lukken, laat het dan even los. Laat je frustraties niet met je aan de haal gaan.

STIER
21 april-20 mei

Maak je vandaag niet druk om anderen, maar kijk naar jezelf. Je kunt andere mensen niet veranderen, maar je eigen gedrag heb je wel in de hand.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Is die ene klus gedaan of zijn er nog kleine details om aandacht aan te besteden. Stel ze niet uit, want dat is zonde van alle tijd en energie die je er al in hebt gestoken.

KREEFT
22 juni-22 juli

De laatste dag van het Kreeft-seizoen en dat mag je vieren. Doe vooral dingen waar jij plezier aan beleeft. Ook goed? Uit de buurt van negatieve mensen blijven.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je maakt je veel te druk over een situatie waaraan je niets kunt veranderen. Of is er iets anders aan de hand? Misschien heb je gewoon behoefte aan meer aandacht of steun.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je vakantie hebt, gebruik die dan ook om tot rust te komen. Dit is zo’n dag waarop je dingen moeilijk kunt relativeren. Morgen ziet het er weer veel beter uit.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De liefde ziet er een tikje ingewikkeld uit. Het lijkt of jullie niet op dezelfde lijn zitten. Het thema ‘vrijheid’ kan hiermee te maken hebben. Niet voor het eerst…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Goed voorbeeld doet goed volgen, Schorpioen. Je krijgt kans om te laten zien uit welk hout je gesneden bent en wat je in je mars hebt. Grijp die kans aan.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms is er gewoon geen oplossing, zijn er geen woorden en kun je niets doen. Neem de tijd om dingen te verwerken, los te laten of te accepteren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je op je strepen blijft staan en geen millimeter toegeeft, krijg je ongetwijdfeld je zin. Maar de sfeer wordt er niet beter op. Weet je zeker dat je het zo hoog wil spelen?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je energie is nog steeds niet op niveau, maar als je naar je lichaam luistert en verstandige keuzes maakt, kun je dit snel verbeteren. Leg de lat wat lager.

VISSEN
20 februari-20 maart

Dat ongemakkelijke gevoel kan een signaal zijn dat je meer aandacht aan je gezondheid mag besteden. Een dagje afscheid van het Bourgondische leven kan echt geen kwaad.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie