Glamour's daghoroscoop: donderdag 23 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De vermoeidheid van de laatste weken verdwijnt langzaam maar zeker en jij krijgt weer zin om je plannen eindelijk uit te voeren. Geniet van deze dag.

STIER
21 april-20 mei

Misschien zijn niet al je plannen haalbaar, maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn. De kunst is om realistisch te blijven en toch je hart te volgen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wat in het verleden altijd goed werkte, kan nu ineens niets meer voor je doen. Het is tijd om nieuwe dingen te proberen en wat meer avontuur te beleven.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ergernissen spelen vandaag een rol. Je hebt de keuze om iemand flink de waarheid te vertellen of de eer aan jezelf te houden. Laat je niet op de kast jagen!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Langzaam maar zeker begin je ergens (weer) vertrouwen in te krijgen. Dit is een prachtig moment om een knoop door te hakken, Leeuw. Jij weet waarover!

MAAGD
24 augustus-22 september

Je steekt je mening niet onder stoelen of banken en dat hoeft ook helemaal niet. Laat emoties niet de overhand krijgen als je voor jezelf moet opkomen. Blijf kalm, maar vastberaden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Verwar plotselinge ideeën niet met een sterke intuïtie, Weegschaal. Je hebt de neiging om van de hak op de tak te springen. Concentreer je en doe één ding tegelijk.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Vraag net zo lang door tot je alle antwoorden hebt. Laat je niet met een kluitje in het riet sturen, Schorpioen. Dat kan je namelijk duur komen te staan.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Natuurlijk mag je kritisch zijn en commentaar hebben. Maar benadruk de positieve punten. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de mensen in je omgeving.

STEENBOK
22 december-20 januari

Over bepaalde zaken wil je eigenlijk niet nadenken, maar toch is dat juist de bedoeling. Handel die vervelende klusjes als eerste af en er valt een last van je schouders.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je krijgt vandaag weinig tijd om op adem te komen en die stressvolle situatie is bijzonder vermoeiend. Wees vandaag extra aardig voor jezelf én voor anderen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Nieuwe liefde of een spannende flirt? De spanning is duidelijk voelbaar, maar jullie krijgen geen hoogte van elkaar. Loop je niet te hard van stapel?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie