Glamour's daghoroscoop: vrijdag 24 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde lijn. Als het je te lang duurt, forceer je een situatie door een keus te maken. Alles beter dan lijdzaam wachten, vind jij.

STIER
21 april-20 mei

Niets blijft hetzelfde en de veranderingen die je ziet, gaan gewoon door. Jammer? Ach, dit kan jou nog wel eens veel voordeel opleveren. Go with the flow!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je zou het liefst je eigen gang gaan, maar dat lukt helaas niet. (Familie)verplichtingen gooien roet in je plannetjes. Jammer, maar belofte maakt schuld.

KREEFT
22 juni-22 juli

Dring je mening niet op en als mensen lachen om jouw ideeën zegt dat genoeg. Laat je niet verleiden tot vermoeiende discussies. Zonde van je tijd en energie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Alle begin is moeilijk. Behalve als je een Leeuw bent. Maak aanspraak op je zelfvertrouwen en zet je voor de volle 100% in. Maak een succes van je besluit.

MAAGD
24 augustus-22 september

Take it easy, Maagd. Eerlijk gezegd verwacht je gewoon te veel van iemand anders en te weinig van jezelf. Niet alles is wat het lijkt, dus denk na voor je reageert.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Gaat iets veelbelovends ineens de andere kant op en zie je het uit je vingers glippen? Misschien heb je het mooier en groter gemaakt dan het was.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Zo buiten, zo binnen. De conflicten met anderen zijn een afspiegeling van de conflicten in jezelf. Alleen al daarom is het goed om je niet druk te maken om anderen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je krijgt een kans om te laten zien wat je in je mars hebt. Door koel, strategisch en planmatig te reageren, oogst je succes. Laat het improviseren maar achterwege vandaag.

STEENBOK
22 december-20 januari

Eigenlijk heb je helemaal geen tijd om je zo op te winden over iemand anders. Je hebt genoeg aan je eigen zorgen. Bemoei je dus vooral niet met die van anderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Verstand op nul, blik op oneindig. Ontwijk lastige mensen, ga geen vermoeiende discussies aan en voel je niet verplicht om ja te zeggen op een uitnodiging. Andere keer beter.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je hebt hoge verwachtingen van een date, maar je kunt weinig met de kritiek die je ineens over je heen krijgt. Toch zit er wel een kern van waarheid in, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie