Glamour's daghoroscoop: zaterdag 25 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Alles heeft twee kanten en jij ziet het ook wel eens verkeerd. Ai, dat komt lastig uit, maar het siert je als je je ongelijk kunt toegeven. Het verbetert de sfeer onmiddellijk.

STIER
21 april-20 mei

Overweeg je om veranderingen aan te brengen in je leefgewoontes of eetpatroon? Doen, maar het hoeft niet zo drastische en streng als je denkt. Easy does it…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je kunt veel hebben, maar van achterbakse, oneerlijke mensen word je gek! Neem er afstand van en weiger je aan te passen aan mensen met een dubbele agenda.

KREEFT
22 juni-22 juli

Sta je echt tussen twee vuren? Voordat je een beslissing kunt nemen, is het noodzakelijk dat je precies weet wat de gevolgen van je keus zijn. Dat verdient je aandacht.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een drukke dag waarop je veel moet regelen. Als je geen hulp hebt, leg de lat dan wat lager of schrap wat details van je lijstje. Het gaat er om dat jij en anderen het gezellig hebben.

MAAGD
24 augustus-22 september

Shoppen? Vandaag is de kans groot dat je een fantastisch koopje op de kop tikt. Lekker meegenomen, ook al zien je financiën er prima uit.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ja, er hangt duidelijk liefde in de lucht, maar het is een tikje onvoorspelbaar of dit ‘voor altijd’ is. Gaat het om een ex? Het is niet voor niets je ex he?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je bent behoorlijk veeleisend en dat mag ook. Maar wees reëel en gedraag je niet als een verwende diva. Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Persoonlijke issues (lees: liefdesproblemen) kun je uiteraard bespreken met een vriendin, maar hang niet alle vuile was buiten. Sommige dingen hou je beter voor je.

STEENBOK
22 december-20 januari

De ander zijn/haar zin geven is de snelste manier om de sfeer optimaal te krijgen. Maak je niet druk om bijzaken en stap over je (voor)oordeel over iets/iemand heen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent behoorlijk in jezelf gekeerd en je partner of goede vriend(in) probeert je over te halen om iets leuks te ondernemen. Zeg niet te snel nee, maar laat je verrassen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als iemand vertrouwelijke informatie met je deelt, hou dit dan voor je. Het gaat niemand anders iets aan. Luisteren is belangrijker dan oplossingen bedenken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie