Glamour's daghoroscoop: zondag 26 juli

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een van je favoriete mensen begint aan een leuke, nieuwe ronde. Ook jij deelt in de vreugde en het feestelijke gevoel. Dit is een dag om te vieren!

STIER
21 april-20 mei

Het nieuwe lokt, maar waardeer het oude ook, Stier. Dit is geen handig moment om schepen achter je te verbranden. Je netwerk bewijst z’n waarde als je er een beroep op doet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Frustratie is een slechte raadgever, dus kalmte gaat je redden. Je moet misschien een beetje water bij de wijn doen, maar het levert je onder de streep best veel op.

KREEFT
22 juni-22 juli

Maak iets van deze dag door contact te maken met anderen. Feestje? Pak flink uit en zorg dat je er party proof uit ziet. Echt, het doet iets voor je zelfvertrouwen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een dag om je te omringen met anderen en te genieten van deze zomerdag. Nog beter als je in de ochtend sport. Dan hoef je je nergens schuldig over te voelen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Voordat je verder kunt, is het belangrijk om te weten of je er echt klaar voor bent. Sleep jij of de ander nog oud zeer mee? Dan maakt die nieuwe liefde weinig kans…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je zit in een positieve flow en vandaag lukt alles. Jouw goede humeur werkt als een toverstaf. Spendeer tijd en aandacht aan de mensen die het belangrijkste voor je zijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Vrije dag en geen zin om te luieren? Goed besluit om je vandaag eens uit te leven in de keuken en je aan dat bijzondere recept te wagen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Sommige lessen lijken maar niet voorbij te gaan. Herkenbaar? Je hebt massa’s goed advies gekregen. De tijd is rijp om er iets mee te doen en de strijd aan te gaan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Begint de dag niet vrolijk en ben je uit je humeur? Door positief te denken en je te focussen op leuke dingen, verander je de sfeer razendsnel. Aanvaard de challenge!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dingen gaan vandaag niet helemaal volgens jouw planning en het heeft weinig zin om dan verbeten je best te doen. Sterker nog: koppigheid werkt tegen je.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je zou graag een aantal grote veranderingen doorvoeren, maar de tijd is nog niet rijp. Heb je meer geld nodig om je doel te bereiken? Zet je daar dan voor in.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie