Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Geliefden

Hoi lieve RAM. Jij trekt deze week Bekers Twee. Er is veel tumult geweest in je liefdesleven en misschien ziet je helemaal niet op een nieuw avontuur te wachten, omdat je je wonden nog aan het likken bent van de vorige liefde die jouw mooie roze hart door zijn vleesmolen heeft gehaald, maar de kaart van De Geliefden lieve Ram komt jou toch weer nieuwe liefde brengen. Geniet ervan. Je hoeft niet meteen met iemand samen te wonen, trouwen of zelfs maar zoenen. Laat gewoon weer wat lichtheid in je hart toe, het leven is zoveel mooier met een regenboog om je heen lieve Ram.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Stier: De Maan

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week de kaart De maan. De maan verlicht alles wat tot nu toe geheim is gebleven. Op 21 juli hebben we ook een nieuwe maan in Kreeft, dus alles op het gebied van de liefde waar je zelfs voor jezelf een geheim van maakt, komt toch naar uiten. Deze tijd is een geweldige tijd om echt aan iets nieuws te beginnen, waar je vorige week misschien niet eens aan durfde te denken, omdat je altijd zoveel verantwoordelijkheid en commitment naar jezelf en anderen ten toon spreidt. Maar jij mag ook wel eens losbreken lieve stier, anders wordt het leven echt corvee. Gun je zelf die luxe.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Aas van Staven

Hallo lieve Tweeling. Jij trekt deze week de Aas van staven. Tja meteen maar ontzettend gefeliciteerd want dat is de hoogste zegen uit het deck als het gaat om passie, voorwaarts mars en alles veroveren wat je maar wilt! Deze kaart duidt erop dat je levenskracht, deze week optimaal is. Je komt tot innerlijke inzichten, waardoor je meer zelfvertrouwen hebt dan normaal en je leven een mega boost krijgt. Er is nu ook de juiste energie beschikbaar voor een succesvolle nieuwe start. Dus lieve Tweeling, trek je mooiste outfit aan en ga ervoor!

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Kracht

Hallo lieve Kreeft. Jij trekt deze week de Kracht kaart. Je bent een enorme ‘voelerd’ en wil het iedereen naar de zin maken. Onderweg vergeet jij jezelf vaak. De Kracht kaart deze week aan je vragen of je die balans wilt herstellen. Dat is best wel spannend voor je. Maar deze week gaat de Kracht kaart helpen je power en je kwetsbaarheid in balans te krijgen. En als je in balans bent, gaat alles veel meer in de flow en kun je ook veel beter ‘Nee’ zeggen en op een liefdevolle manier je grenzen aangeven. Kiezen voor jezelf is een prachtig groeistuk voor je deze week lieve Kreeft.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Zwaarden Zes

Hallo lieve Leeuw. Jij trekt deze week de Zwaarden Zes. Deze week ga je een grote transformatie maken, want je gaat een oude angst van je af brullen. Traditioneel staat deze kaart voor reizen en bewegen. Maar je begrijpt uiteraard als een metafoor kan zien van reizen in jezelf. En natuurlijk ben jij zo dapper lieve Leeuw, dat je ook op stukken in jezelf komt, waar je liever niet wilt. Het mooie is van angsten dat als je er eenmaal echt naar durft te kijken, ze heel vaak als vanzelf oplossen. Zwaarden Zes gaat je daarbij helpen.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: De Hogepriester

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week de kaart van de Hogepriester. Jouw analytische geest, maakt vaak ook dat je heel genuanceerd bent. Toch geeft dat ook vaak verwarring omdat je beide uiteinden van het spectrum kan zien, lieve Maagd. En daardoor zelf mensen begrijpt, die eigenlijk helemaal niet zo aardig zijn, maar jij begrijpt gewoon waarom ze zo doen. Deze week heb je hebt behoefte aan diepere inzichten en ben je nog filosofischer dan anders. Je verlangt gewoon naar wat waar is. Ook al doe jij je met die waarheid zelf soms pijn. Luister en wees stil; de Hogepriester gaat je deze week bijstaan.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: De Ster

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt deze week De Ster kaart. Deze kaart komt letterlijk je tranen drogen en je bevrijden van je waanhoop. De ster staat voor een periode van rust en diepe heling. Jij ziet nu wat er werkelijk toe doet en begrijpt eindelijk je eigen waarheid en daar ben je zielsgelukkig mee. Zorg dat je dat gaat doen waar jij zelf gelukkig van wordt. Je bent een heel verantwoordelijk mens, maar nu moet je echt even de teugels laten vieren en helemaal tot jezelf komen, zonder dat je jouw leegte gaat opvullen met anderen mensen.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Bekers Schildknaap

Hallo lieve Weegschaal. Jij trekt deze week Bekers Schildknaap. Wat een prachtige lieve kaart is dit. Het zegt dat je op het gebied van liefde alle pijn achter je hebt gelaten en dat je iemand je liefde aan wilt bieden. Of dat iemand jou zijn pure, oprechte, onschuldige kinderlijke en mooie liefde aanbiedt. Het betekent in ieder geval dat er een belofte is voor een nieuw begin. Over het algemeen gaat deze kaart over ‘To love again’, maar voor een paar Tweelingen zou het ook kunnen betekenen dat je iets uit het verleden terugvindt, waar je ooit heel veel van gehouden hebt.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Pentakels Negen

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week Pentakels Negen. Jij bent iemand die altijd hard werkt en betrouwbaar is. Het is ook belangrijk voor je dat anderen zo over je denken. De negen van pentakels bevestigd nogmaals dat je hard hebt gewerkt om het allemaal voor elkaar te krijgen. En hoe zalig dat je nu achteroverleunen kan leunen en zalig kan genieten. Jij kunt nooit iemand teleurstellen, lieve Steenbok, dus laat je zelfkritiek deze week ook even vrij. Alle voorspoed is nu helemaal voor jezelf en voor die persoon, die jij het dichts bij je hart draagt. Echt, je hebt het verdiend

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Staven Twee

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt deze week Staven twee. Staven twee is een samenwerkingskaart als het gaat om wereldse zaken. Een jonge man, die natuurlijk ook voor een vrouw kan gelden, staat met een wereldbol in zijn rechterhand. Hij heeft dus letterlijk de wereld in zijn hand. In zijn linkerhand heeft hij de staaf vast. Zijn linkerhand staat voor zijn binnenwereld en gevoel. Hij weet dus precies wat hij wil, alleen nog niet zo goed hoe hij daar moet komen. Laat het plan rustig aan jou ontvouwen lieve Boogschutter. Je vuur hoeft niet altijd op maximaal te branden.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Koning van Staven

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week de Koning van Staven. Het wordt een vurige passionele week voor jou! Deze Koning van Staven staat namelijk voor: ambitie en betrouwbaar. Anderen zullen zich deze week geliefd en gezien worden in jouw gezelschap. Deze week ben jij een geboren leider, die inspireert met waarheid en visie. De Koning van Staven is ook een echte romanticus en staat zelf ook snel in vuur en vlam. Dus deze week wel goed kijken lieve Waterman of je in de liefde niet alle drie je roze brillen hebt afgezet.

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Ridder van Zwaarden

Hoi lieve Vis. Je trekt deze week de Ridder van Zwaarden. Een vurige energie die eerst doet en achteraf pas kijkt of het echt allemaal nou wel zo verstandig is geweest. De Ridder van Zwaarden, bied je dus meer dan een steuntje in de rug bij die belangrijke beslissing die je eigenlijk niet durft te nemen omdat je niemand wilt kwetsen. Er is moed nodig om ergens blind in te gaan. En wie kan dat beter dan jij met deze ‘woeste’ ridder aan je zijde, lieve Vis? Aan de andere kant vergt het heel veel wijsheid en timing om het verschil te zien tussen nietsdoen en de juiste actie nemen. Deze week vallen hart en hoofd samen voor jou!

tarotreading
Uitgeverij Koppenhol

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie